AJAX MotionCam detektor pokreta sa kamerom

23,040.00rsd

Bežični PIR detektor pokreta dometa 12m@85° sa ugrađenom kamerom za videoverifikaciju. Rezolucija slike do 640 x 480 px, neosetljiv na kućne ljubimce do 20 kg i visine do 50cm.

 • Proizvođač: AJAX
 • Tehnologija Bežična
 • Bežična frekvencija: 868 MHz
 • Boja: crna i bela
 • Bežična komunikacija Dvosmerna
 • Stepen bezbednosti Grade 2
 • Napajanje Baterijsko, 1 x 3V, tip CR123A
 • Ugradnja Unutrašnja
 • Metoda detekcije PIR
 • Montaža Zidna
 • Visina montaže 2,4 m
 • Podešavanje osetljivosti Da – putem centrale, 3 nivoa
 • LED signalizacija Da
 • Radna temperatura 0°C – 50°C
 • Tamper Da
 • Neosetljivost na kućne ljubimce <20kg, <50cm
 • PIR element Dual
 • Vreme detekcije pokreta 0.3 do 2ms
 • Vreme za pokretanje alarma 0.15s
 • Vreme za isporuku seta od 5 fotografija: 9s
 • Domet detekcije: PIR 12 m
 • Ugao detekcije 88,5°H, 80°V
 • Ugao snimanja kamere 90°
 • Nosač u kompletu Da
 • Temperaturna kompenzacija Da
 • Zaštita IP50
 • Dimenzije 135 x 70 x 60 mm
 • Težina 167 g
 • Garancija 2 godine
 • KOMPATIBILNOST: Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G)
BELA
CRNA
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
14 People watching this product now!
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Brands:
Proizvođač
Rešenje koje je napravio AJAX je novi detektor pokreta sa ugrađenom kamerom – AJAX MotionCam. Sa MotionCam detektorom korisnici mogu da vide aktuelnu situaciju u kući čak i pre nego što provalnici shvate da su uslikani. Animirana serija fotografija prati alarm za detekciju pokreta za tačnu procenu situacije, sa sve se odrađuje u tri osnovna koraka: detektovanje pokreta, aktiviranje alarma, slikanje situacije. Za instalaciju je potrebno nekoliko minuta, radi nezavisno od Wi-Fi, nastavlja neometano da radi i kada dođe do nestanka struje.

Da bi osigurali brz i pouzdan prenos potvrda fotografija, razvili su novi radio protokol Wings, zasnovan na Jeweller-u. Tehnologije koje MotionCam i Hub 2  koriste za komunikaciju, poništavaju smetnje između kanala tokom paralelnog prenosa alarma i slika. Sa Wings-om možete da vidite prvi snimak situacije za manje od 9 sekundi! Dok se alarmi koji se šalju preko Jewvellera i dalje se isporučuju u deliću sekunde.

MotionCam je dizajniran da kontroliše Vašu sigurnost, a ne Vaš lični život. Detektor pokreta ne može da slika po zahtevu. Kamera se aktivira samo kao odgovor na alarm za otkrivanje pokreta i to kada je sistem naoružan. Korisnici i zaštitna kompanija nemaju načina da pristupe kameri i traže fotografisanje. Podaci se šifriraju tokom svih procesa prenosa i skladištenja i kao takvi se čuvaju u Ajax Cloud-u (baš kao i svi događaji u evidenciji bezbednosnog sistema). Niko ne analizira i ne obrađuje fotografije sa Vaših detektora, čak ni AI. Ukoliko ne želite, ne morate i da živite pod stalnim nadzorom sigurnosnih kamera da biste znali zašto se alarm ugasio.
 1. Snimanje fotografija samo kada je alarmirano
 2. Sve slike su šifrovane
 3. AJAX kompanija ne vidi Vaše fotografije

MotionCam se povezuje na sigurnosni sistem Ajax u nekoliko koraka. Otvorite Ajax aplikaciju, skenirajte QR kod i detektoru dodelite jednu od soba. Montirajte detektor na zid bez rastavljanja. Pazite da nijedna vaza, ormar ili stakleni predmeti ne blokiraju njegov vidni ugao. Sve je spremno za rad!

Vreme za dobijanje prve slike ( maksimalno 5 slika u nizu) zavisi od podešene rezolucije:
 • 160 x 120px, do 7 sekundi
 • 320 x 240px ( default ), do 9 sekudni
 • 640 x 480px, do 20 sekundi
 
Povezivanje

Bežično

Vrsta senzora

Detektori pokreta sa kamerom

Namena

Unutrašnja montaža

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa