Video Nadzor

Hikvision predstavio AcuSense mrežne kamere sa strobe svetlom i alarmom

Acusense

Hikvision, vodeći svetski proizvođač inovativnih bezbednosnih proizvoda i rešenja, dodao je novu seriju AcuSense mrežnih kamera svojoj već poznatoj EasiIP 4.0. Seriji.

Zahvaljujući strobe svetlu i zvučnom alarmu, nove kamere mogu odmah odvratiti uljeze od ulaska na zabranjenu lokaciju, što dodatno poboljšava sigurnost prostorija i imovine.

U srži: brža, preciznija detekcija upada

Najvažnije je je da Hikvision AcuSense mrežne kamere pružaju  istu najmoderniju funkcionalnost za otkrivanje upada koja se nalazi u postojećim Hikvision EasyIP 4.0 sigurnosnim rešenjima.

Kada kamera otkrije potencijalnu pretnju, ona koristi svoju inteligentnu tehnologiju za smanjenje lažne uzbune kako bi zanemarila irelevantne pokrete, kao što su kiša, lišće i životinje. Umesto toga, kamera se fokusira na kretanje ljudi ili vozila, dramatično smanjujući broj lažnih alarma i pruža bržu i precizniju detekciju upada.

Poboljšano odvraćanje: strob svetlo i alarm

Kada je potencijalni uljez tačno otkriven, AcuSense mrežna kamera aktivira ugrađeno strobe svetlo i zvučni alarm. Ovo je dizajnirano da upozori uljeza pre nego što pokuša bilo šta. Jačina zvučnog alarma i osvetljenost strob svetla mogu da se prilagode okruženju.

Pouzdan rad – danju i noću

LinijaAcuSense mrežnih kamera može da pruži moćnu detekciju i sprečavanje upada u svako doba dana ili noći. Zahvaljujući Hikvision DarkFighter tehnologiji, sve kamere u dometu pružaju vrhunske slike za nadzor, čak i kod ultra-slabog osvetljenja.

Zahvaljujući raznovrsnosti, nove AcuSense mrežne kamere odgovaraju različitim primenama – dostupne su u bullet i turret kućištu, u rezoluciji od 2MP ili 4MP, što ukupno čini četiri dostupne opcije kamere:

Kada će kamere biti dostupne i kod nas u Srbiji nije još uvek poznato, a do tad možete da vidite druge mrežne kamere koje imamo u našoj ponudi.