Interfoni

Hikvision predstavio 2. generaciju video interfona

 

Hikvision, vodeći svetski proizvođač inovativnih proizvoda i rešenja za video nadzor, predstavio je 2. generaciju svojih interfonskih sistema. Ovi proizvodi pružaju korisnicima bezbednu životnu sredinu putem slike visokog kvalitea, lako rukovanje i fleksibilnu kombinaciju.   

 

Video interfon je predviđen za postavljanje na ulaze i pružanje komunikacije koja uključuje video i sigurnosni pristup koji je posebno pogodan za stambeni, javni sektor, kao i sektor malih i srednjih preduzeća. Sistem čine modularna spoljna jedinica – pozivni tablo  i nekoliko dodatnih unutrašnjih jedinica – monitor, koji se lako mogu povezati. Unutrašnja jedinica je osvojila i Red Dot Design nagradu za svoj koncept.

 

Modularna spoljašnja stanica ima umetnički industrijski dizajn i razne opcione funkcionalne module, kao što su modul za označavanje, modul tastature, modul čitača kartica, indikatorski modul, prazan modul i drugo. Korisnik ga konfiguriše prema svojim potrebama.

Fisheye kamera na spoljnoj jedinici može da pruži širokougaonu sliku od 180 stepeni i sliku visoke deifinicije od 2 megapiksela, WDR i Night Vision tehnologije dodatnu pomažu da unutrašnjoj jedinici da pruži odličan kvalitet slike s bogatim detaljima.

 

Osim toga, video interfon podržava sva standardna POE napajanja, instalacija je jednostavna i korišćene samog interfona je veoma jednostavno. Takođe ima fleksibilnu kompatibilnost i može se integrisati sa sistemima video nadzora. Kada osoba dođe na vrata, ponašanja – kao što su pritiskanje tastera, provlačenje kartice ili čak pokušak rastavljanja i demontaže – aktiviraju kamere povezane sa sistemom da bi snimile slike i video. To se zatim snima pomoću NVR / DVR sistema.

Korisnici mogu lako da kontrolišu pristup zgradama, sobama i osetljivim područjima, nadgledaju spoljašnjost svojih objekata i štite imovinu od upada.

 

Kada će novi interfoni biti dostupni u Srbiji još uvek nije poznato, a do tad pogledajte koje Hikvision video interfone već imamo u ponudi!