Pored motora za kapije i motora za segmenta vrata u ponudi se nalaze i automatske RAMPE koje su, za razliku od kapija na daljinsko otvaranje, najfunkcionalnija i pogodna rešenja za profesionalno instaliranje na industrijskim, poslovnim i stambenim objektima. One predstavljaju savršeno i efikasno rešenje za mesta gde je veliki ulaz/izlaz vozila.

Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo i predviđene su za upotrebu na mestima sa velikom frekvencijom i velikom širinom prolaza: javni parkinzi, trgovački centri, hoteli, bolnice, zabavni parkovi, aerodromi, autobuske i železničke stanice, kao i sve druge vrste malih i velikih objekata gde je potreban ekonomičan način sprečavanja neovlašćenog pristupa vozilima i kontrola protoka saobraćaja. 

Na ProVision.rs nudimo samo automatske rampe vodećih proizvođača u industriji, pružajući tako našim korisnicima lep dizajn, visok kvalitet i pouzdanost u radu. Kako su Italijani poznati kao odlični u proizvodnji i dizajnu rešenja za automatizaciju kod nas možete da pronađete automatske rampe: 

  • LIFE proizvođača i njihovu SUPRA seriju ( ekonomična CRVENA, izdržljiva SIVA) sa rukom rampe od 3, 4, 5 i 6 metara. 
  • ROGER TECHNOLOGY rampe serije Bionik sa rukom od 3, 4, 6 i 8 metara.
  • KING GATES rampe serije OPEN sa rukom rampe od 4 metara.
  • ELKA GMBH rampe za zahtevne scenarije i korisnike.

Sva rešenja se mogu prilagoditi Vašim potrebama, na Vama je samo da nas kontaktirate i da zajedno izaberemo pravu rampu za Vas.

Prikaz 1–15 od 26 rezultata