Hikvision DS-2CE72KF0T-LFS ColorVu 3K

10,220.00rsd

 • NOVA 3K fiksna HD-TVI turret kamera sa Pametnom Hibridnom rasvetom,
 • Kolor slika u svim uslovima rada,
 • Ugrađen 3K CMOS senzor slike,
 • Rezolucija 2960 × 1665 – 3K@20 fps i 4 Mpix@25fps; Osetljivost 0.001 Lux (0 sa rasvetom);
 • Inteligentna „Smart-Hybrid light“ dualna rasveta dometa do 40 metara, podesiva dodatna rasveta shodno potrebama i okruženju dometa do 40 metara + IR rasveta dometa do 40m,
 • Ugrađen fiksni objektiv 3.6 mm, F1.0;
 • Ugrađen mikrofon za Audio over Coax prenos zvuka,
 • Digitalna WDR funkcija, funkcije DWDR,BLC,HLC,Global, HLS, 2D DNR,
 • Za unutrašnju/spoljašnju montažu (IP67);
 • Radna temperatura -40°C~60°C;
 • Napajanje 12Vdc/5.2W;
 • On screen MENU
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
5 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-2CE72KF0T-LFS Kategorije: , , Oznake ,
Brands:
Proizvođač

Kako ColorVu funkcioniše?

Hikvision-ova ColorVu tehnologija pomaže korisnicima da zaštite ljude i imovinu tako što snimaju visokokvalitetne slike u punoj boji 24/7 sa istim oštrim prikazom noću kao i na dnevnom svetlu.

Veliki otvor blende, podesivi režimi osvetljenja i druge prefinjene tehnologije donose moćne nove funkcije Hikvision-ovim kamerama sa ColorVu tehnologijom, koje daju sliku u boji profesionalnog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja. Najnovije pametne hibridne svetlosne kamere sa ColorVu tehnologijom nadograđuju Vaše iskustvo noćnog vida realističnim detaljima u praktično svakom okruženju. Čak i u potpunom mraku, korisnici i dalje mogu da dobiju oštro fokusirane HD slike u boji ili crno-bele. Vodeće tehnologije kao što je ColorVu proizvode fleksibilnije i moćnije bezbednosno iskustvo.

Zapanjujuća slika pri slabom osvetljenju

F1.0 Super otvor blende i napredni senzor obezbeđuju odličnu sliku u boji pri ultra slabom osvetljenju

Smart hybrid svetlo

Tri režima osvetljenja nude slike u boji, crno-bele ili pokretne slike u boji koje odgovaraju praktično svakoj potrebi u bilo kom okruženju.

Super sočivo

Dizajniran sa preciznošću na nivou mikrona, omogućavajući fokus na glavnom nivou i dugotrajne slike visoke definicije sa velikim otvorom blende F1.0.

Najnovija serija ColorVu kamera od HiKVision-a, pruža inovativnu tehnolgoiju rasvete i prikazuje sliku u boji i u najtežim noćnim uslovima rada. Koristeći veći otvor blende (F 1.0) i najnoviju generaciju rasvete kadra ispred kamere – „Suplement light“, HikVision COLORVU serija kamera, pruža kolor sliku bez šumova u najzahtevnijim noćnim uslovima rada.

Kao proizvođač video nadzora, Hikvision je dugo razvijao proizvode opremljene inovativnim novim funkcijama baziranim na tehnologijama video nadzora koji su rafinirani i unapređivani u prethodnim decenijama.

Moćna mogućnost Hikvision ColorVu kamera za snimanje detalja pri slabom osvetljenju potiče od dva specifična otkrića u hardverskim tehnologijama: naprednim objektivima i senzorima visoke osetljivosti. Za razliku od konvencionalnih objektiva, ColorVu objektivi su opremljeni super-otvorima, dostižući do F1.0, što omogućava ulazak veće količine svetlosti u sočivo tako da se osvetljenost slike može povećati.

Objektivi Hikvision ColorVu kamere takođe imaju širokopojasni anti-refleksivni (Broad-Band Anti-Reflection BBAR) premaz/sloj i optičko staklo ekstra-niske disperzije (Extra-Low Dispersion ED), kako bi se smanjio svetlosni odsjaj i efikasno reprodukovala oštrina slike i zasićenost boje.

Visoka osetljivost ColorVu kamera je dizajnirana za primenu za nadgledanje gde su slike visoke rezolucije potrebne u čak i u okruženjima sa izuzetno slabim osvetljenjem. Senzori Hikvision ColorVu kamera demonstriraju izvanrednu efikasnost fotonaponske konverzije. Oni koriste naprednu tehnologiju senzora – novu strukturu za sakupljanje svetla koja znatno poboljšava korišćenje svetlosti. Testovi pokazuju da ColorVu kamere neprekidno pružaju šarene i oštre slike sve do najnižeg nivoa svetlosti. Istovremeno, njihov samoprilagođeni 3D DNR algoritam na ISP-u garantuje visok kvalitet slike.

Dodatno, ekstremni svetlosni uslovi se uzimaju u obzir u procesu projektovanja. ColorVu kamere su opremljene toplim dodatnim svetlom, tako da kada nema svetlosnog izvora – čak i zvezda ili ulična svetla – mogu garantovati živopisnu sliku. Ova karakteristika obezbeđuje ekološko, meko, toplo osvetljenje, smanjujući bilo kakvo oštro diskolorisanje osvetljenog objekta.

Kao rezultat toga, Hikvision ColorVu kamere pružaju svetle slike u boji 24 sata dnevno u uslovima slabog osvetljenja. One se odlikuju uzimanjem živih hromatskih slika u mnoštvu scenarija primene, kao što su javna mesta bez osvetljenja, noćna sigurnost u industrijskim parkovima, raskrsnice saobraćaja u okruženjima slabe osvetljenosti i na još mnogim drugim mestima gde su informacije o boji naročito važne.

ColorVu kamere se mogu koristiti uz sve serije Turbo HD snimača HiKvision (71XX, 72XX, 73XX).

Domet IR rasvete

40 metara

Namena

Optika

Rezolucija

Tip kućišta

Zaštita

Vrsta osvetljenja

ColorVu – slika u boji 24h

,

Smart Hybrid Light

Ugrađen mikrofon

DA

Tehnologija

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa