Alarmni sistemi

MotionCam osvaja nagradu za najbolji prizvod na PSI Premier Awards 2020

MotionCam PSI Premier Awards 2020.

MotionCam, bežični detektor sa ugrađenom kamerom koji stiže iz kompanije Ajax Systems, je osvojio prestižnu nagradu “Intruder Product Of The Year” na PSI Premier Awards 2020.

PSI Premier Avards je godišnja dodela nagrada koju održava magazin PSI, vodeći profesionalni bezbednosni medij sa sedištem u Velikoj Britaniji. Kampanja prepoznaje najbolje tehnologije i preduzeća u industriji bezbednosti. Dobitnike nagrada biraju instalateri bezbednosti i sistemski integratori putem web stranice PSI.

Detektor MotionCam rešava problem slanja sigurnosnih sllužbi ili policije zbog lažnih alarma. Jednom aktiviran MotionCam snima seriju fotografija kako bi se vlasnik i kompanija za monitoring mogli uveriti da li je upad stvaran ili je alarm podignut zbog jednostavnih previda. Prva fotografija se isporučuje za manje od 9 sekundi. Wings radio protokol omogućava da se MotionCam instalira na udaljenost do 1700 metara od HUB2 ili HUB 2 Plus, a istovremeno omogućava uređaju da radi do rekordnih 4 godine bez potrebe za zamenom baterija. 

“Pre 9 godina, kada smo počeli da gradimo Ajax Systems, dobijanje ovakvih nagrada bilo nam je kozmički udaljeno. Takva dostignuća motivišu nas da neprestano rastemo i razvijamo se i da postanemo „igrač broj 1 na globalnom tržištu bezbednosti u bliskoj budućnosti”, Aleksander Konotopskii, izvršni direktor kompanije Ajax Systems. 

Ovo nije prva nagrada koju Ajax Systems dobija od britanske profesionalne bezbednosne zajednice. Pre ove nagrede, Ajax je 2017. godine prepoznat kao “Intruder Alarm of the Year” na IFSEC Internationl – vodećem sigurnosnom događaju koji se održava u Londonu. 

“Tako visoke pohvale profesionalne britanske bezbednosne zajednice za nas su znak priznanja. Priznanje Ajaxa kao pouzdanog partnera i vodećeg igrača na globalnom tržištu sigurnosnih sistema.” Valentine Hrytsenko, CMO of Ajax Systems