Punjači za električne automobile

Mi Vam ne nudimo samo punjače

Mi Vam nudimo kompletno rešenje

Električna mobilnost i popularnost električnih putničkih vozila ubrzano raste tokom poslednje decenije i ovaj trend ne pokazuje znake usporavanja.

Električna vozila su bila komercijalno dostupna dugi niz godina, ali do sada su bila ili preskupa za kupovinu ili teška za punjenje i generalno nisu ispunjavala savremene zahteve. Danas je situacija potpuno drugačija. Dostupna je široka paleta vozila koja ispunjavaju različite zahteve, od malih automobila do SUV-a, pa čak i do kamiona...

E-mobilnost je tu i mi smo tu da Vam pomognemo da napravite pravi izbor kada su u pitanju punjači za električna vozila.

Jednostavno, brzo i bezbedno punjenje Vašeg e-vozila

Sa našim pametnim stanicama za punjenje visokih performansi i profesionalnim instalacijama, PROVISION nudi kompletna rešenja za punjenje i za dom i za posao. Jednostavna, pametna i kompatibilna rešenja za punjenje za vaše individualne potrebe - kako za kućne tako i za poslovne aplikacije.

Bilo da se radi o punjenju kod kuće ili na radnom mestu, privatnom ili javnom punjaču, imamo rešenje za Vas i obezbeđujemo dodatne kilometre za Vaš EV. PROVISION je ovlašćen za distribuciju punjača:
Španskog proizvođača CIRCONTROL, Litvanskog proizvođača TELTONIKA,  kao i servis Švajcarskog proizvođača ABB, Nemačkog proizvođača WEBASTO

Zašto da odaberete Circontrol za punjenje električnog automobila?

Punjači za električne automobile koje ProVision nudi su španskog proizvođača CIRCONTROL. Dostupni AC i DC brzi punjači, njihov dizajn odgovara svakoj specifičnoj primeni, bilo da se radi o ličnom kućnom punjenju i stambenim zgradama ili komercijalnim integracijama. Od 2007. Circontrol radi na rešenjima za punjenje električnih vozila kako bi ih učinili sve efikasnijim, praktičnijim i otpornijim. Njihovi punjači su se stalno razvijali kako bi se prilagodili kućama i sada se mogu koristiti u skladu sa ugovorenom snagom, a istovremeno pružaju podatke za praćenje potrošnje u svakom trenutku. 

Punjači za električne automobile

ISKUSTVO

Preko 16 godina, CIRCONTROL razvija rešenja za punjenje električnih vozila

Punjači za električne automobile

KATALOG PROIZVODA

Različita rešenja punjača spremna za različita vozila i primene. Koji god vam punjač treba, imamo ga!

Punjači za električne automobile

KVALITET

Naši punjači nude robustnost, funkcionalnost i pouzdanost iznad svega. 

Rešenja za punjenje

Svi punjači za električna vozila se razlikuju po snazi i brzini punjenja. Vreme punjenje zavisi u mnogome od kapaciteta baterije, vrste punjača, vrste vozila. Postoje dve različite vrste stanica za punjenje električnih vozila: AC i DC. Nije svaki punjač odovarajuć za svaku lokaciju. Zato je bitno da znate gde želite da postavite punjač i gde želite da se Vaš EV puni: kod kuće, na poslu, na turističkim lokacijama, u restoranima ili hotelima,  na benzinskim stanicama, tržnim i poslovnim centrima, supermarketima...

Nudimo prave stanice za punjenje, proverenih i poznatih brendova i tako smo u mogućnosti da odgovorimo na svaki Vaš zahtev. Od jednostavne Wallbox punjača do inteligentnih stanica, činimo Vašu svakodnevnu rutinu punjenja jednostavnom i efikasnom.

Niste sigurni koji punjači za električna vozila su adekvatan za Vas? Kontaktirajte nas. 

 

Nudimo održiva rešenja za punjenje koja imaju savršen smisao za svakog vozača EV.

Rešenja za punjenje

Punjači za električne automobile iz naše ponude su kompatibilni sa vodećim proizvođačima EV automobila

Kompatibilni sa vodećim brendovima

ZAJEDNO GRADIMO E-MOBILNOST

Zatražite odgovore na sva Vaša pitanja.

Ako želite da saznate više o punjačima za električna vozila ili kako ProVision može pomoći Vašem poslovanju sa prodajom i instalacijom punjača, kontaktirajte nas.