Hikvision DS-K1T502DBWX-C terminal za kontrolu pristupa

Original price was: 34,272.00rsd.Current price is: 30,840.00rsd.

Terminal za kontrolu pristupa i interfon u jednom uređaju!

 • Kamera: 2 MP (ugao gledanja 110°)
 • Žična mreža: 10 M/100 M self-adaptive
 • Podržava WiFi i Bluetooth
 • Više načina oktljučavanja (kartica/šifra…).
 • Mogućnost povezivanja na HikConnect aplikaciju i daljinskog upravljanja.
 • Mogućnost dodavanja na kontroler pomoću Wiegand protokola.
 • Video interfon putem SIP protokola
 • Pritiskom na dugme za pozivanje poziva se: kontrolni centar, unutrašnja jedinica ( monitor interfona ) ili Hik-Connect aplikacija
 • Dvosmerna komunikacija
 • RS485 komunikacija.
 • 1x alarm in, 1x alarm out, 1x tamper, 1xRS485, 1x exit dugme
 • Mogućnost integracije sa interfonima.
 • Čitač kartice: M1 kartica, DESfire (13.56 MHz)
 • Kapacitet kartica 100.000, kapacitet logova 300.000.
 • Distanca čitanja 0-3cm
 • Podržava microSD karticu do 256GB
 • Napajanje 1 A (12 VDC to 24 VDC)
 • Potrošnja: ≤12 W
 • Radna temperatura: -40 ℃ ~ +70 ℃
 • Nivo zaštite: IK09, IP65
 • Jezik: Engleski, Srpski
 • Dimenzije: 177 x 81 x 26.1 mm
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
2 People watching this product now!

Jedinstvena bezbednost sa robusnom zaštitom

Obezbeđujemo siguran pristup budućnosti sa Hikvision-ovim Vandal-Proof Access Control Terminalom! Ovo robusno i visoko pristupačno rešenje je dizajnirano da zadovolji potrebe kontrole pristupa uz istovremeno čuvanje imovine i ljudi i pružanja funkcije video interfona. 

Hikvision video interfon i terminal za kontrolu pristupa DS-K1T502DBWX-C

Sistemi kontrole pristupa imaju ključnu ulogu u bilo kojoj osetljivoj oblasti, dozvoljavajući samo pravim osobama da uđu u dato vreme. Višestruke konfiguracije zadovoljavaju različite budžete i potrebe, u rasponu od najjednostavnijeg čitača kartica do sada najčešće korišćenih terminala za otiske prstiju, do terminala za prepoznavanje lica sa omogućenim algoritmom. Mnogi Hikvision uređaji – kao što su kontroleri, čitači kartica, okretni stubovi i brave na vratima – nude Vam kompletan i siguran sistem kontrole pristupa.

Kako zahtevi kupaca postaju sve složeniji, jedno rešenje više ne može da ispuni sve potrebe. Zbog toga možete da kombinujete različite metode autentifikacije naših sistema za kontrolu pristupa, kao što su lične karte, otisci prstiju, lozinke, slike lica i KR kodovi, da spomenemo samo neke. Baš zbog sve veće potrebe za kombinovanjem metoda i uređaja, novi urađaj je sada dostupan - Hikvision video interfon i terminal za kontrolu pristupa, u jednom. 

Za korisnike koji žele da koriste nebiometrijske uređaje za kontrolu pristupa, kartični terminali su odličan izbor. Uređaj DS-K1T502DBWX-C je kompaktan i dobro dizajniran, podržava kombinaciju prevlačenja kartice i PIN koda, poseduje kameru rezolucije 2MP i i ima mogućnost korišćenja kao Hikvision video interfon. 

Hikvision video interfon i terminal za kontrolu pristupa je deo Hikvision PRO serije koja obezbeđuje kontrolu pristupa na visokom nivou i prilagođava se višestrukim scenarijima.

Hikvision DS-K1T502DBWX-C

 • Upravljajte kontrolom pristupa i funkcijama interfona na jednom uređaju
 • IP65 & IK09 zaštita, kao i povećana stabilnost sa materijalima od legura cinka
 • Podržava višestruke metode autentifikacije (kartica, pin)
 • Daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije Hik-Connect
 • RS-485 komunikacija za povezivanje eksternog čitača kartica i pozivanje lifta
 • Povezuje se sa spoljnim kontrolerom pristupa preko Wiegand protokola
 • Pritisnite dugme za pozivanje da biste pozvali: centar za upravljanje, unutrašnju jedinicu ili Hik-Connect aplikaciju
 • Podržava do 256 GB memorisjku SD karticu

Ukoliko Vam ovakva spoljna pozivna jedinica video interfona ne odgovara, uvek možete pogledati ostale pozivne jedinice u našoj ponudi. 

Hikvision video interfon i terminal za kontrolu pristupa DS-K1T502DBWX-C
Proizvođač

HIKVISION

Tehnologija

MIFARE 13 , 56 MHz

Namena

Spoljašnja montaža

Zaštita

IK09 , IP65

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa