Hikvision DS-PDMCX-E-WE
Bežični detektor otvaranja DS-PDMCX-E-WE Original price was: 7,920.00rsd.Current price is: 6,910.00rsd.
Back to products
DS-2DE7A825IW-AEB DS-2DE7A232IW-AEB(T5)
Hikvision DS-2DE7A232IW-AEB(T5) AcuSense Powered by DarkFighter Original price was: 146,160.00rsd.Current price is: 124,000.00rsd.

Bežični detektor otvaranja/vibracije DS-PDMCK-EG2-WE

Original price was: 6,760.00rsd.Current price is: 6,600.00rsd.

 • Bežični detektor otvaranja koji obaveštava o prvim znacima upada u prostoriju kroz prozor ili vrata.
 • U kombinaciji sa šok senzorom može da analizira udare ignorišući pozadinske vibracije.
 • Frekvencija 868Mhz Tri-X Wireless Technology
 • AES-128 enkripcija,
 • domet 1600m na otvorenom
 • Elektro prekidač 1, Eksterne zone 2
 • Osetljivost brze zone 1ms, normalne zone 300ms
 • Razmak detekcije između magneta: 43mm Max
 • Osetljivost detekcija udara: Visoka, normalna, niska
 • Detekcija nagiba: do 25°
 • Tamper protekcija, temperaturni i jačina signala indikator
 • Baterija 1 x CR123A, vek trajanja do 3 godina
 • Dimenzije:
  • Senzor – 22.5mm × 103mm × 23.2mm
  • Magnet – 13mm × 34.4mm × 11.4mm
 • Radna temperatura -10 °C to 55 °C
 • Težina: 60g
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
20 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-PDMCK-EG2-WE Kategorije: ,
Proizvođač

Hikvision DS-PDMCK-EG2-WE je spoljni magnetni kontakt namenjen za spoljašnju ugradnju na vrata ili kapije.

Hikvision magnetni kontakt  je obezbeđen bežični dvosmerni detektor sa detekcijom otvaranja vrata ili prozora, detekcijom udara (tj. za vibracije), zaštitom od sabotaže, kontrolom niskog napona baterije i vezom kontrolu. Može da radi do 5 godina sa ugrađenom baterijom.

Raspon od Hub-a do Hikvision magnetnog kontakta DS-PDMCK-EG2-WE je 1.600 metara na otvorenom polju. Hikvision Cloud neprekidno nadgleda vezu, a ako je bežični signal namerno poremećen, biće odmah prijavljen putem aplikacije Hik-Connect na Vašem pametnom telefonu. Bežični Hikvision signal se zove Tri-X i radi na 2 različite frekvencije u opsegu od 868 MHz i ima AES-128 enkripciju.

Svi Hikvision proizvodi se lako povezuju. Prijavljivanje se vrši pomoću QR koda na svakom uređaju. Stavite aplikaciju Hik-Connect u režim „Enroll“ i možete početi da dodajete proizvode skeniranjem QR koda u aplikaciji.

Osim podešavanja detekcije otvaranja, možete izvršiti niz drugih podešavanja. Na primer, možete izabrati da koristite detektor kao funkciju zvona na vratima. Čim neko otvori vrata, čućete zvono na telefonu. Ova funkcija zvona je idealna za trgovce, tako da ste obavešteni kada Vam neko otvori vrata. Pored toga, možete naznačiti kada detektor treba da otkrije. Samo kada uključite alarmni sistem ili trajno npr.

Hikvision DS-PDMCK-EG2-WE detektor je kao i svi Hikvision proizvodi u AX Pro alarmnom sistemu, radi na baterije. Normalna verzija Hikvision magnetnog kontakta ima isto kao detektori pokreta bateriju tipa CR123A, i stoga je potpuno bežična. Stoga se svi detektori mogu lako postaviti bilo gde bez polaganja kablova. Baterije koje se isporučuju kao standard imaju životni vek od 5 godina u normalnoj upotrebi. Nakon što se isprazne, lako ih je zameniti novim.

Magnetni kontakt je pogodan za temperature između -20 i +60 stepeni celzijusa. Dimenzije senzora su 22.5mm x 103mm x 13mm, a za magnet 13mm x 34.4mm x 11.4mm i težina je 59 grama.

Proizvođač

Povezivanje

Namena

Vrsta senzora

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa