AJAX NVR 8 kanala BLACK

40,170.00rsd

 • 8-kanalni NVR uređaj
 • Podržana rezolucija snimanja do 4K (25/30fps)
 • IP kamere: ONVIF, RTSP
 • Storage: podrška za 1 HDD SATA 3.5″ kapaciteta do 16TB (isporučuje se bez HDD)
 • Kompresija: H.265/H.264
 • Bandwith: do 100 Mbps
 • NVR ima built-in software za detektovanje pokreta. Moguće prebacivanje između analize slike pomoću NVR-a ili algoritama kamere
 • NVR allows setting up a scenario in which Ajax detectors trigger specific cameras to start recording. This results straight in mobile and desktop (monitoring) apps. NVR omogućava postavljanje scenarija u kojem Ajax detektori aktiviraju određene kamere da započnu snimanje. Ovo daje rezultat direktno u  aplikacijama za mobilne i desktop uređaje
 • Power supply 110–240 V~, 50/60 Hz, 0.6 A
 • Backup CR2032 battery, 3 V ( SAMO I ISKLJUČIVO za napajanje tačnog vremena sistema)
 • Tamper alarm: obaveštenja o pokušajima uklanjanja uređaja ili demontažu sa njegovog montažnog panela.
 • Dimenzije 251 × 251 × 51 mm
 • Težina: 700 grama bez HDD
 • Radna temperatura: 0°C to +40°C
 • Nivo zaštite IP20
 • Namenjen za unutrašnju montažu
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
15 People watching this product now!
Kategorija:
Brands:
Proizvođač

NOVO OD AJAX-a: 8 kanalni NVR . Integrišite kamere IP kamere drugih proizvođača sa svojim Ajax sistemom na najglatkiji način. NVR omogućava potpunu sinhronizaciju kamere sa sigurnosnim uređajima, uključujući povezivanje događaja upada u evidenciji za vremenske oznake video arhive i podešavanje scenarija za snimanje detektorskim alarmom. 8 kanala, do 4K, H.265/H.264, propusni opseg do 100 Mbps, do 16 TB 3,5-inčnog diska za skladištenje (ne isporučuje se sa NVR uređajem). Kompatibilan sa svim Ajax centralama: Hub, Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G). 

AJAX NVR PROVISION

Detekcija pokreta
NVR ima ugrađen softver za detekciju pokreta. Moguće prebacivanje između analize slike pomoću NVR-a ili algoritama kamere.

Sistem za upravljanje video zapisima u aplikaciji
Video zid koji kombinuje slike sa svih povezanih kamera, Filteri događaja, Vremenska linija sa glatkim pregledom.
 
Vizuelna verifikacija Ajax alarma
NVR omogućava postavljanje scenarija u kojem Ajax detektori aktiviraju određene kamere da započnu snimanje. Ovo rezultira direktno u aplikacijama za mobilne i desktop (nadgledanje).

Prilagodljivi video zid za istovremeno praćenje
Integrišite sve svoje vizuelne podatke u pojednostavljeni interfejs. Kartica Videowall kombinuje najnovije isečke IP kamera i detektora serije MotionCam, nudeći sveobuhvatan pregled Vašeg prostora. Preuredite pločice prema Vašim željama. Video zid je dostupan i na mobilnim i na desktop aplikacijama.

Glatko pretraživanje arhive
Pristupite arhivi bez napora tako što ćete kliknuti na događaj u dnevniku obaveštenja, odmah vas usmeravajući na precizan snimak kamere na vremenskoj oznaci događaja. Sve je udaljeno jednim klikom sa Ajax naprednim funkcijama: Filtrira prema pokretu ili scenariju, Prikaz kalendara, Opcije brzog izvoza.

Brz i šifrovan prenos podataka
Ajak JetSparrow je srce i mozak Ajax videa. On je odgovoran za sav video prenos, skladištenje i upravljanje. Razvili su JetSparrov — Ajax sopstvenu tehnologiju video prenosa za pružanje ultra brzog VMS iskustva. Zahvaljujući ovoj tehnologiji striminga, navigacija kroz lokalnu HDD arhivu je glatka kao pregledanje skladišta u oblaku. Kao rezultat toga, pregledanje arhive postaje izuzetno efikasno, a prikaz uživo počinje bez ikakvog odlaganja.

Trenutna verifikacija alarma između događaja i videa
Sinhronizacija obaveštenja – Pomoću sistemskih obaveštenja aplikacije možete lako da dođete do određene kamere i vidite incident. Ovo čini aplikaciju sveobuhvatnim rešenjem za bezbednost i video nadzor.
Provera alarma visokog kvaliteta - Podesite scenario u kome Ajax detektori aktiviraju određene kamere i pokreću video snimanje. Konfigurišite video podešavanja da biste odmah primili potvrde vizuelnog alarma visoke rezolucije.

Ugrađena detekcija pokreta
Optimizujte svoju video arhivu podešavanjem funkcije detekcije kretanja piksela. Definišite specifične zone kako biste osigurali da se snimci pokreću samo kada dođe do kretanja u izabranom području. Ovo štedi prostor na HDD-u i pojednostavljuje navigaciju arhive.

Povezivanje vašeg NVR-a nikada nije bilo jednostavnije
Nema potrebe da žurite sa svakom jedinicom ili ručno dodajete korisnike. Sve je neprimetno podešeno kroz aplikaciju, bilo da ste na licu mesta ili pristupate sa daljine. Pratite zdravlje Vašeg sistema, uključujući preostali prostor na HDD-u, temperaturu, opterećenje CPU-a, upotrebu RAM-a itd.

AJAX VIDEO NADZOR AJAX NVR
Broj kanala

Podržano HDD

Rezolucija snimanja

Kapacitet HDD

Boja uređaja

CRNA

Dostupnost

USKORO

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa