Hikvision DS-KH6320-WTE1 BELI
Hikvision DS-KH6320-WTE1 monitor BELI Original price was: 27,000.00rsd.Current price is: 24,300.00rsd.
Back to products
Hikvision DS-KH9510-WTE1
Hikvision DS-KH9510-WTE1 monitor ANDROID Original price was: 61,340.00rsd.Current price is: 52,140.00rsd.

AJAX MultiTransmitter WH

24,330.00rsd

 • Broj zona: 18
 • Podržani kontakti: NO, NC (without R), EOL (NC with R), EOL (NO with R)
 • Napajanje: 110–255 V, 50/60 Hz
 • Backup napajanje: 12 V DC
 • Podržane baterije: baterije sa vekom od 4 do 7 sati ( ne isporučuju se uz uređaj ) , dimenzija 150 x64 x 94mm
 • Zaštita: Tamper
 • Frekvencija: 868.0–868.6 MHz ili 868.7–869.2 MHz, zavisi od regiona
 • Kompatibilnost: funkcioniše sa svim HUB uređajima i proširivačima ( ReX )
 • Domet radio signala: 2000m
 • Radna temperatura: -10°S to +40°S
 • Dimenzije: 196 h 238 h 100 mm
 • Težina: 805 g
 • Boja: BELA
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
2 People watching this product now!
Kategorija:
Brands:
Proizvođač

Modul za povezivanje žičanih alarma sa AJAX-om i upravljanje putem AJAX aplikacije. Sa MultiTransmitter-om, korisnici zadržavaju svoju staru opremu, ali dobijaju pojačanu sigurnost i upravljanje putem aplikacije, redovna obaveštenja na telefonu, automatizivane scenarije. Infracrvene barijere, gasni kontroleri, detektori curenja vode, povećane temperature… Povežite ih sa ovim uređajem, koji je povezan na HUB i sve Vam je na dohvat ruke.

Žičani detektori sada mogu da  budu transformisani u moderan, upravljiv preko telefona sigurnosni sistem. Zamenom stare žičane centrale, ovaj modul povezuje žičane uređaje sa HUB-om i čini ih punopravnim komponentama AJAX sistema.

Ajax MultiTransmitter je korak ka svesti i pouzdanosti. Za monitoring kompaniju i instlatere otvara se mogućnost daljinske konfiguracije opreme, a korisnici dobijaju sve prednosti upravljanja sistemom putem aplikacije.

MultiTransmitter ima 18 žičnih zona, od kojih se svaka može konfigurisati u Ajax aplikaciji. Detektori povezani sa zonama mogu biti aktivni 24 sata dnevno, raditi sa kašnjenjem pri ulasku ili izlasku, po potrebi aktivirati sirene i učestvovati u scenarijima automatizacije.

Pomoću MultiTransmittera možete odrediti vrstu alarma i sobu za svaki žičani uređaj. Ovo čini obaveštenja informativnijim, znate ne samo šta se dogodilo, već i gde. Ove informacije se prikazuju putem push obaveštenja, SMS -a, a takođe se šalju na nadzornu stanicu sigurnosne kompanije pod odgovarajućim kodom. Dostupno je ukupno pet vrsta alarma: upad, požar, medicinska pomoć, dugme za paniku, alarm za gas.

MultiTransmitter komunicira sa HUB-om putem šifrovanog radio protokola Jeweller. Ovo je TDMA tehnologija koju je razvila kompanija Ajax Systems za neprekidnu komunikaciju sa uređajima. Jeweller otkriva pokušaje ometanja, prebacuje se na rezervnu frekvenciju u slučaju smetnji i omogućava Ajax-ovim bežičnim uređajima da rade na bateriju godinama.

Ajax MultiTransmitter će Vas odmah obavestiti ako su povezani uređaji prekinuti zbog nestanka struje, odspajanja signalnog kabla ili ometanja. Gubitak električne energije na lokaciji takođe neće biti problem, pomoćna baterija može napajati uređaje do 4 dana. Samo kućište MultiTransmittera opremljeno je sa dva tampera koji reaguju na uklanjanje integracionog modula sa držača i uklanjanje poklopca.

 

Boja uređaja

BELA

Namena

Unutrašnja montaža

Povezivanje

Žičano

Moduli

Moduli za proširenje

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa