Ajax pametni prekidači

Komfor i sigurnost

Ajax pametni prekidači LightSwitch imaju veliki panel osetljiv na dodir koji reaguje na dodir ili beskontaktnu aktivaciju — dovoljno je staviti ruku najmanje 15 mm blizu uređaja i svetlo se pali. Zahvaljujući mekom LED pozadinskom osvetljenju, to je lako raditi čak i u mraku. Zvuk i vibracija LightSwitch-a izazivaju pozitivne emocije, donoseći tako poznat osećaj mehaničkog prekidača.

Sa LightSwitch-om, korisnici sistema mogu da kontrolišu širok spektar uređaja za osvetljenje, kako na licu mesta, tako i sa daljine, preko Ajax aplikacija. Scenariji automatizacije omogućavaju uključivanje svetla po rasporedu, pri aktiviranju noćnog režima, pri deaktiviranju bezbednosnog sistema ili alarmom kako bi se uljezi bolje videli i odvratili. Takođe, možete da konfigurišete sistem tako da aktivacija jednog prekidača pokreće sve prekidače na licu mesta. Tako se jednim potezom gase svetla u celom objektu.

LightSwitch

Ajax je dizajnirao 2 formata LightSwitch prekidača: singl i kombinovani. Singl LightSwitch se sastoji od 2 elementa: releja i touch dugmeta. Kombinovani se sastoji od 2, 3 ili 4 releja i touch dugmeta postavljenih u odgovarajući ram.

Iz perspektive instalacije, LightSwitch je uređaj se u potpunosti montira bez problema.. Ima standardne dimenzije evropskih prekidača, ne zahteva neutralnu žicu i ima zamenljive prednje ploče, dostupne u osam boja.

Linija proizvoda Ajax pametnih prekidača uključuje:

  • jednostruke prekidače,
  • dvostruke prekidače,
  • dvosmerne prekidač,
  • poklopac prekidača u 8 razlčitih boja
  • i ramove različitih veličina ( 2, 3 i 4 prekidača ) kako biste mogli sami da pravite svoje kombinacije prekidača.

Svi Ajax pametni prekidači su kompatibilni i za daljinsko upravljanje zahtevaju da budu povezani sa Ajax centralnim uređajima: Hub Plus, Hub 2 (2G i 4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G i 4G). Da bi LightSwitch mogao sa se uklopi u bilo koji enterijer, Ajax je napravio 8 različitih boja touch panela: