Motori za kapije

Roger motori za kapije i automatske rampe

Roger motori za kapije

Novina u našoj ponudi su Roger motori za kapije italijanske kompanije Roger Technology. Roger je renomirana kompanija koja postoji dugi niz godina i koja se bavi projektovanjem  proizvodnjom visoko kvlalitetnih sistema na području automatizacije za dvorišne kapije, garažna vrata i putnih barijera za stambene, komercijalne i industrijske sektore. Ono što sigurno dobijate kupovinom automatizacije ROGER TECHNOLOGY je: sigurnost, garanciju, kvalitet, trajnost, jednostavnost. 

Inovacija, vrhunska mehanika i neprestano tehnološko istraživanje ključni su elementi koji Roger Technology čine jedinstvenom i drugačijom kompanijom. Ono što kompaniju čini drugačijom od drugih na tržištu su i sirovine koje se koriste pri izradi motora. 

Proizvodni procesi se u potpunosti izvode u Mogliano Veneto (Trevizo) fabrikama, uz veliku strast i odlučnost zahvaljujući radu njihovog italijanskog osoblja visoko osposobljenog za kvalitet, brigu o proizvodu i mušterije koje nas biraju. Kada su u pitanju sirovine i pomenuta briga o proizvodu sve mehaničke komponente, zupčanici, okviri i svaki pojedini deo motora je potpuno izrađen i proizveden u Italiji i italijanskim fabrikama. U ROGER kompaniji su bazirani na tradicionalnim principima dizajna koristeći samo najkvalitetnije komponente i materijale da bi se proizveo proizvod koji je snažan, robustan i najvažnije, proizvod koji traje. Sirovine koje koriste pri izradi motara su aluminijum, liveno željezo, bakar, bronza, prvoklasni bojeni metali, legure titanijuma s minimalnim pristunošću (skoro i potpuno bez) plastike, najona i teflona unutar mehaničkog prenosa motora.

ROGER TECHNOLOGY je razvio potpuno nove BRUSHLESS digitalne automatske sisteme sa stalnim magnetskim poljem, digitalnim motorom i digitalnim daljinskim koji omogućuje potpunu kontrolu upravljanja automatizacijom i sigurnošću, garantujući super intenzivnu upotrebu pri vrlo niskoj potrošnji. Prvi digitalni Brushless motor i 24V DC niskovoltažni digitalni kontroler su prikazani 2012. i od tada se nalaze u samom vrhu svetskog tržišta automatizacije sa prisustvom u preko 100 zemalja sveta. 

Roger motori za kapije predstavljaju spoj vrhunske elektronike i mehanike, uklopljene u prelepi italijanski dizajn koji se odlikuje izuzetnim kvalitetom, tihim radom, dugim vekom trajanja i pristupačnom cenom koja se može uklopiti u prihvatljive i rentabilne investicije u kuću. Kvalitetno izrađeno kućište i mehanički delovi zaista ulivaju poverenje u ove motore i to je samo jedan od razloga zašto smo se mi kao kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima odlučili upravo za ovu komapaniju kada je u pitanju automatizacija kapija. Roger automatika pruža širok spektar mogućnosti primene, kod kućnih kapija, kapija u poslovnim objektima,  rampi za parkinge i vozila. 

Roger Technology automatizacija koju SMIT MEDIA ima u svojoj ponudi su:

Roger motori za kapije su pravo rešenje za one koji žele udobnost i praktičnost koju donosi otvaranje kapije daljinskim upravljanjem. Više detalja o rampama i motorima za kapije iz naše ponude možete videti na našoj online prodavnici, a za sve dodatne informacije pozovite nas na 062/300844.

Related Posts