10

Video interfon Commax CDV-70UX WiFi sa memorijom

64,905.00дин. 58,415.00дин.

Monitor: 7″ (17,8 cm) FINE VIEW LCD – touch screen sa visokom rezolucijom. Integrisani WiFi modul za povezivanje monitora sa kućnom mrežom, zatim cloud-om i na kraju sa Vašim pametnim telefonom / tabletom na pametnom telefonu / tabletu će raditi dvosmerna komunikacija, prenos slike sa pozivnog tabloa i otvaranje brave na vratima (zaštićeno lozinkom) može se priključiti dodatni pozivni tablo ili analogna CCTV kamera snimanje videa sa zvukom na Micro SDHC karticu (automatski se snima signal sa pozivnog tabloa kad god neko pozvoni, ili manuelno sa dopunske CCTV kamere. Podržani kapaciteti Micro SDHC kartice do 16GB). Interkom komunikacija izmedju monitora i jedne dodatne slušalice DP-4VHP

  • Dimenzije: 275 × 178 × 33 mm 
  • Montaža: Nazidna
  • Povezivanje: 4 žice
  • Napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)
Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Handsfree monitor koji omugućava korišćenje novog i komfornijeg načina komunikacije sa posetiocem. Na veoma jednostavan način obezbedjuje komunikaciju preko pametnog mobilnog telefona ili tableta. Interfon sistem ima na raspolaganju videomemoriju sa snimanjem videosekvencija na ugrađenu Micro SDHC karticu. Podržano je i priključenje dopunske CCTV kamere ili dopunskog pozivnog tabloa.

Korišćenje pametnog telefona / tableta

Za početak monitor CDV-70UX  prijavite  u Vašu WiFi mrežu. Zatim otvorite Vaš nalog na Commax serveru. Sačekajte potvrdu da je sve u redu. Za to vreme na Vaš smartfon ili tablet instalirajte aplikaciju COMMAX, koja je na raspolaganju na App Store i na Google  Play. Kad neko pozvoni, zvoniće i Vaš smartfon ili tablet. Prihvatite poziv i razgovarajte sa posetiocem. Videćete sliku sa Vašeg pozivnog tabloa (ili sa Vaše CCTV  kamere). Pritiskom na dugme možete otvoriti bravu (naravno uz lozinku). Ovu komunikaciju obezbedjuje DDNS server COMMAX-a. Na taj način smartfon ili tablet će komunicirati sa Vašim interfonom gde god da se nalazite (naravno ako imate signal na mobilnoj ili lokalnoj mreži).

Korišćenje videomemorije:

Snimak iz pozivnog tabloa (ili manuelno iz dopunske CCTV kamere) se čuva kao videoklip u formatu AVI kad god neko pozvoni. Video klipove možete praviti i manuelno, kad god vam je nešto sumnjivo. Videoklip se memoriše na SDHC karticu (max. kapacitet do 16GB, što je oko 1600 snimaka dužine 30 sekundi). Pregled poseta, odnosno snimaka, možete jednostavno izvršiti direktno na monitoru, ili na Vašem pametnom telefonu / tabletu.

Dodatne informacije

Monitor

Proizvođač

Povezivanje

Broj podržanih slušalica

1 slušalica

Broj podržanih tabloa

1 pozivni tablo

Tip

Analogni

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Video interfon Commax CDV-70UX WiFi sa memorijom”