10

Commax CDV-70UM sa memorijom/podrška za 2 alarmna senzora

59,040.00дин. 53,135.00дин.

Monitor: Unikatan 7″ FINE VIEW handsfree monitor na koji je moguće priključiti dva pozivna tabloa, dva alarmna senzora i dve eksterne kamere koje mogu funkcionisati u režimu PiP (slika u slici). Snimanje na micro SDHC karicu do 16GB.

  • Monitor: u boji 7″ (17,8 cm) sa visokom FINE VIEW rezolucijom i LED osvetljenjem
  • ekskluzivni dizajn sa prednjim panelom od temperovanog stakla koje se lako održava.
  • Maksimum spoljnih jedinica: 2+2
  • Dimenzije: 276 × 185 × 33 mm 
  • Montaža: Nazidna
  • Povezivanje: 4 žice
  • Napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)
Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Commax CDV-70UM ima ekskluzivni dizajn sa prednjim panelom od temperovanog stakla koje se lako održava. Rukovanje je jednostavno pomoću tastera na dodir 

Kada se pozvoni – pritisne dugme zvona na pozivnom tablou na vratima – monitor će odsvirati izabrani melodični ton (gong). Na ekranu se pojavljuje slika sa pozivnog tabloa i slika sa jedne CCTV kamere u režimu PiP (slika u slici). Posle toga se može otvoriti brava na vratima i/ili na kapiji za vozila. Korisnik u  datom momentu ima potpuni pregled o prostoru koji prate pozivni tablo i CCTV kamera. Slika sa kamere se sama gasi u kada se završi audiokomunikacija (vreme je podesivo).

Na CDV-70UM  se mogu priključiti do dva pozivna tabloa i do dve analogne CCTV kamere. Moguća je i kombinacija npr. jedan pozivni tablo i tri CCTV kamere. CCTV kamere mogu da prate bilo koje mesto u okolini kuće (dvorište, ostavu za alat i ogrev, garažu, zadnji ulaz, plastenik, pušnicu, voćnjak i sl.). Slike ovih kamera se mogu uvek jednostavno prikazati pritiskanjem na dugme. Memorisanje snimka iz bilo koje CCTV kamere ili pozivnog tabloa se dobija pritiskom tastera za snimanje. Korišćenjem dan/noć kamera sa infracrvenim blicom (sa crno-belim režimom snimanja) se dobija slika i u mraku.

Commax CDV-70UM je jedinstven sa svojom funkcijom snimanja videosekvencija na memorijsku karticu (Micro SDHC). Slično kao kod statičke videomemorije, koja se koristi kod prethodnih modela, ova funkcija se koristi u automatskom i manuelnom režimu. U automatskom režimu snimanje videosekvencije počinje za oko 3 sekunde posle pritiska na zvono na pozivnom tablou. Istovremeno se snima i razgovor korisnika i posetioca. Ovo je korisno i za snimanje propuštenih poseta, npr. kad niste kod kuće. U automatskom režimu se uvek snimaju dva snimka. Prvi je sa pozivnog tabloa, na koji je posetilac pozvonio, a drugi je sa priključene CCTV kamere. Prednost videosekvencija sa zvukom u poredjenju sa nemim fotografijama je mnogo veći stepen identifikacije osoba. Manuelni režim pokreće snimanje pritiskom na jedan taster u momentu koji odabere korisnik, kad god vidi nešto sumnjivo. Ova funkcija je zgodna da se zabeleže sumnjiva lica i vozila koja se “motaju oko kuće”. Videosekvencije se na Micro SDHC kartici čuvaju u formatu AVI i uvek imaju utisnuto vreme i datum. 

Dodatne informacije

Monitor

Proizvođač

Povezivanje

Broj podržanih slušalica

2 slušalice

Broj podržanih tabloa

2 pozivna tabloa

Tip

Analogni

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Commax CDV-70UM sa memorijom/podrška za 2 alarmna senzora”