Video interfon Commax CDV-43K

13,230.00дин.

Najpristupačniji Commax monitor, sa slušalicom, LCD ekranom od 4,3” i jednostavnim rukovanjem. Osnovni ekonomični model koji ima mogućnost priključenja samo jednog pozivnog tabloa.

  • Monitor: u boji 4,3″ (10,9 cm) LCD (LED pozad. osvetljenje)
  • priključenje jednog pozivnog tabloa i jedne slušalice DP-4VHP.
  • Dimenzije: 167 × 157 × 42 mm
  • Montaža: Nazidna
  • Napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)
Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Najjeftiniji Commax monitor za interfon CDV-43K sa slušalicom i LCD ekranom dijagonale 4,3 inča. Radi o osnovnom ekonomičnom modelu koji ima mogućnost priključenja samo jednog pozivnog tabloa i veoma je jednostavan za rukovanje.  

EKONOMIČNU KLASU Commax-a čine monitori nastali na osnovu mišljenja iskusnih korisnika video interfona. Projektovani su tako da su po ceni pristupačniji, ali da istovremeno ispunjavaju sve zahteve za sistem videointerfona. Njihova cena je blizu sa proizvodima tzv. jeftinih firmi, ali ne po cenu visokog kvaliteta izrade i veka trajanja. Funkcije koje se ređe koriste su izbačene, a izrada je kao kod ostalih proizvoda marke COMMAX, što garantuje produžena garancija od 3 godine.

Namenjeni su za zgrade sa 10-20 stanova, kuće sa više odvojenih domaćinstava, a vrlo su povoljni i za pojedinačna domaćinstva, ateljea, potkrovlja i stanove.

Za stanare koji bi dodatno da uštede na monitoru i ne žele video, preporučuje se samostalna audio slušalica DP-3HP umesto monitora.

Dodatne informacije

Monitor

Proizvođač

Broj podržanih tabloa

1 pozivni tablo

Broj podržanih slušalica

1 slušalica

Tip

Analogni

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Video interfon Commax CDV-43K”

Možda Vam se svidi…