5

AUTOMATSKA RAMPA BIONIK 4LE

154,368.00дин. 146,650.00дин.

Ruka rampe: Do 4 m dužine
Ucestalost korišcenja: Izuzetno intenzivno korišćenje
Sistem kontrole: Digitalni enkoder Apsolutni enkoder
Napajanje: 230V AC – 115V AC 50/60Hz +-10%
Napajanje motora: Od 0 do 36VDC
Apsorpcije motor: Od 0 do 15A
Snaga motora: 200W
Obrtni moment: Od 0 do 200 Nm
Otvaranje-zatvaranje na 90°: 2 ÷ 6 (sek)
Radna temperatura: – 20 + 55 °C
Dodatna napajanja: 24V DC
Rad na baterije u slučaju nestanka struje
Kontrolna jedinica (ugradena): AG/CTRL 
Digitalni kontroler 36V DC
Sistem otpuštanja: Evropski ključ kružni
Komplet baterija: Dostupan (opciono)

 

SET SADRŽI:
Automatsku barijeru
Oprugu za balansiranje
Aluminijumsku letvu od 4m

Kategorija
Proizvođač

Opis proizvoda

ROGER automatska rampa je posebna jer je odlikuju inovativni, revolucionarni 36V BRUSHLESS digitalni motor sa trajnim magnetnim poljem. Prisutan je i SENSORED digitalni enkoder koji dozvoljava neograničeno korišćenje barijere sa izuzetno smanjenom potrošnjom i mehaničkom sistemom pozicioniranja. 
Jednostavan pristup naprednom digitalnom kontroleru, zahvaljujući  pristupačnom položaju u gornjem delu barijere. Kontroler je dobro zaštićen u korpi koja sadrži svu neophodnu elektroniku, odeljke za transformatore i podršku za baterije. Digitalni kontroler obezbeđuje potpuno i precizno upravljanje rampom. Najbitniji deo, motor zupčanika, je napravljen potpuno od aluminijuma, čelika i bronze. Svi zupčanici su helikoidni sa nagibom od 15 °. Sastavljeni su na vrhunskim ležajevima i postavljeni na savršeno obrađenim ležištima kako bi garantovali apsolutnu preciznost osovine stepena prenosa.

Prilikom izrade su korišćeni vrhunski materijali, čelik i bronza, kako bi se osigurala optimalna robusnost i stabilnost tokom upotrebe. Veliku ulogu u kvalitetnoj izradi čini i završna obrada sa različitim vrstama laka kako bi ROGER automatska rampa bila otporna na atmosferske pojave. Elegantno LED osvetljenje se nalazi širom aluminijumske glave rampe i može se konfigurisati preko upravljačke jedinice. Bionička i zaštitna ruka napravljena od livenog aluminijuma je direktno povezana sa reduktorom preko specijalnog sistema i tako je smanjeno mehaničko naprezanje mehaničkog pokreta. 

 

Dodatne informacije

Proizvođač

Vreme otvaranja do 90º

Dužina ruke rampe

4 metra

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “AUTOMATSKA RAMPA BIONIK 4LE”