Reolink RLC-510WA WiFi kamera

12,380.00rsd

 • 1/2.7″ CMOS senzor, r2560 x 1920 (5.0 megapixels) at 20 frames/sec,
 • Video format: H.264,
 • Objektiv: f=4.0mm fixed, F=2.0, with IR cut
 • Vidno polje: horizontal 80°, vertical 42°
 • Digital zoom: 6x digitalni zoom,
 • Noćni vid: IR do 30 m,
 • Audio: ugrađen zvučnik
 • Napjanje: DS 12.0V-1A
 • Ethernet: One10M/100Mbps RJ45
 • Lokalno snimanje na SD karticu, max 256GB ( microSD kartica se ne isporučuje sa kamerom )
 • Wi Fi frekvencija 2.4GHz/5GHz
 • IP66 zaštita
 • Radna temperatura: -10° C to 55° C
 • Dimenzije: Φ67 x 186 mm, 415 grama
 • Radi sa Google Assistant
 • Aplikacija dostupna za iOS i Android
 • Kutija prema informacijama proizvođača sadrži: kameru, držač kamere, Power Adapter, 1m network kabl, 4.5m Power Extension kabl
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 10 do 14 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
17 People watching this product now!
Kategorija:
Brands:
Proizvođač
REOLINK RLC-510WA

WiFi spoljna sigurnosna kamera

Spoljašnja Reolink RLC-510WA WiFi kamera sa rezolucijom 5 megapixela.  Sa tehnologijom na kameri za analizu oblika osoba i vozila, kamera može precizno detektovati ljude i vozila. To u velikoj meri smanjuje lažne alarme jer se zanemaruju pokreti drugih manje važnih objekata.

Reolink RLC-510WA wifi kamere
 • Dual-Band WiFi 2.4GHz/5GHz
 • 2T2R MIMO antene za jači signal
 • Moguća montaža spolja i unutra, potreban samo dobar WiFi
 • IP66 sertifikat omogućava odličan rad u svim uslovima
 • Povežite kameru na Reolink aplikaciju
 • 80° široko vidno polje
 • Ugrađen mikrofon, audio snimanje
 • Noćni vid do 30m
 • Time Lapse

Reolink RLC-510WA WiFi bezbednosna kamera sa 5MP super HD omogućava Vam jasniji vizuelni kvalitet i glatko iskustvo gledanja uživo. Možete ostati bolje informisani sa teško uočljivim detaljima koje je uhvatila kamera.

Nova tehnologija smanjuje lažne alarme. Sa tehnologijom na kameri za analizu oblika osoba i vozila, kamera može precizno detektovati ljude i vozila. To u velikoj meri smanjuje lažne alarme jer se zanemaruju pokreti drugih manje važnih objekata. Super Clear Night Vision sa infracrvenim LED diodama pruža vrhunski kvalitet slike za vaše noćne snimke. Idealan je za spoljašnje prostore koji nisu uvek dobro osvetljeni. Do 30 metara.
Reolink RLC-510WA kamera sa time lapse funkcijom omogućavaju brže i lakše snimanje dinamike dugoročnih događaja kao što su izlazak sunca i cvetanje cveća. Zabavite se snimanjem video zapisa nalik na film! Ova funkcija nije kompatibilna kada je kamera povezana na NVR. Daljinski pristup je isto tu jer sa nekoliko klikova na Reolink aplikaciju ili klijent, možete stalno da pratite svoj dom ili posao. Upozorenja stižu u realnom vremenu, kada otkrije nešto sumnjivo, kamera će poslati vašem uređaju trenutno push obaveštenje i e-poruku sa snimkom detekcije.

Jednostavna i pametna reprodukcija. Ne samo da možete ponovo da reprodukujete sačuvane video snimke da biste pronašli ključne informacije, već i da filtrirate video po režimima detekcije i kontrolišete vremensku liniju da biste brzo locirali ono što želite da vidite. Možete da prilagodite zonu kretanja po svom ukusu, odlučujući gde će se pokreti objekata detektovati, a gde ne.

Fleksibilne opcije skladištenja

Ova pametna IP kamera podržava 24/7 neprekidno snimanje, snimanje na pokret i planirano snimanje. Video zapisi sva ta 3 tipa snimanja mogu se sačuvati na MicroSD kartici.  Dole navedene brojke su zasnovane na podrazumevanoj brzini bit rate-a kamere ( 4096 kbps ). Stvarno vreme snimanja zavisi od podešavanja i može da se razlikuje.

36.4 sati

MicroSD kapaciteta 64GB

72.8 sati

MicroSD kapaciteta 128GB

145.6 sati

MicroSD kapaciteta 256GB

Kompletnu specifikaciju kamere možete videti na sajtu proizvođača. 

Želite možda potpuno bežičnu kameru koja radi na baterije? Pogledajte kako Reolink može tu da Vam pomogne. 

Rezolucija

Domet IR rasvete

30 metara

Ugrađen mikrofon

DA

Namena

Tip kućišta

Povezivanje

Napajanje

12V d.c.

Proizvođač

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa