5

Hikvision modularni interfon uzidni SET2

32,185.00рсд

Opis proizvoda

Očekivani rok isporuke je od 2 do 4 radna dana!

MODULARNA IP POZIVNA TABLA – II GENERACIJA INTERFONA

Hikvision DS-KD8003-IME1 pozivni panel za jednog korisnika sa 2MP fisheye kamerom i sa pravim WDR, IR funkcijom za noćno snimanje. Kao deo druge generacije Hikvision interfona, ovaj video interfon stiže sa većom prilagodljivosti imena korisnika, boljim suzbijanjem vanjske buke i odjeka. Naoružan sa horizontalnim vidnim poljem od 180° i vertikalnim od 96°, IP65 zaštitom, radnom temperaturom od -40°C do 60°C, ovaj modul je idealan za spoljnu montažu. 

Napaja se ili sa12V DC ili sa standardnim PoE, i to ga čini lakim i jednostavnim za instalaciju. U zavisnosti od kućišta sa kojim se montira može da bude ugradni ili nadgadni. 

NAPOMENA: video interfonski modul Hikvision DS-KD8003-IME1 ne može biti instaliran i podešen bez unutrašnje jedinice. Da bi se modul montirao potrebna je odgovarajuća uzidna ili nazidna kutija za modularne interfone. 

Hikvision DS-KD-KP Modul za interfonsku tastaturu, omogućava korisnicima da pozovu određeni stan tako što unesu broj stana, ili može služiti stanarima da otvaraju vrata unosom lozinke.

Hikvision modularni interfonski proizvodi odlikuju se praktičnom ugradnjom i fleksibilnim mogućnostima proširenja. Kompletni paket sadrži glavni modul sa nekoliko modula za proširenje, u rasponu od tradicionalnog naziva i tastature do čitača kartica i indikatorskih modula, pružajući kupcima obilje funkcionalnosti

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE

  • Praktična kontrola putem mobilne aplikacije
  • Kontrola pristupa kapiji
  • Kontrola liftova za stanove
  • Kontrola ulaznih vrata
  • Obilje funkcija za bilo koji scenario: PIN / lozinka za prisilnu prijavu / poruka / ne ometaj režim / više opcija zvona…

INTEGRACIJA VIDEO NADZORA

  • Upravljanje svim sigurnosnim sistemima kroz jednu aplikaciju
  • Snimanje video zapisa sa interfona na DVR / NVR uređaje
  • Pregled snimka IP kamera na unutrašnjem monitoru interfona.

Dodatne informacije

Broj korisnika

1 korisnik

Generacija interfona

II generacija interfona

Proizvođač

Tip

IP

Namena

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision modularni interfon uzidni SET2”

Možda Vam se svidi…