5

Hikvision modularni interfon uzidni SET4

28,890.00рсд 27,400.00рсд

Opis proizvoda

Očekivani rok isporuke je od 2 do 4 radna dana!

MODULARNA IP POZIVNA TABLA – II GENERACIJA INTERFONA

Hikvision DS-KD8003-IME1 pozivni panel za jednog korisnika sa 2MP fisheye kamerom i sa pravim WDR, IR funkcijom za noćno snimanje. Kao deo druge generacije Hikvision interfona, ovaj video interfon stiže sa većom prilagodljivosti imena korisnika, boljim suzbijanjem vanjske buke i odjeka. Naoružan sa horizontalnim vidnim poljem od 180° i vertikalnim od 96°, IP65 zaštitom, radnom temperaturom od -40°C do 60°C, ovaj modul je idealan za spoljnu montažu. 

Napaja se ili sa12V DC ili sa standardnim PoE, i to ga čini lakim i jednostavnim za instalaciju. U zavisnosti od kućišta sa kojim se montira može da bude ugradni ili nadgadni. 

NAPOMENA: video interfonski modul Hikvision DS-KD8003-IME1 ne može biti instaliran i podešen bez unutrašnje jedinice. Da bi se modul montirao potrebna je odgovarajuća uzidna ili nazidna kutija za modularne interfone. 

Hikvision DS-KD-E Čitač kartica, omogućava korisnicima da otključava/otvaraju vrata pomću kartice, ovaj modul podržava EM 125 KHz kartice.  

Hikvision modularni interfonski proizvodi odlikuju se praktičnom ugradnjom i fleksibilnim mogućnostima proširenja. Kompletni paket sadrži glavni modul sa nekoliko modula za proširenje, u rasponu od tradicionalnog naziva i tastature do čitača kartica i indikatorskih modula, pružajući kupcima obilje funkcionalnosti

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠĆENJE

  • Praktična kontrola putem mobilne aplikacije
  • Kontrola pristupa kapiji
  • Kontrola liftova za stanove
  • Kontrola ulaznih vrata
  • Obilje funkcija za bilo koji scenario: PIN / lozinka za prisilnu prijavu / poruka / ne ometaj režim / više opcija zvona…

INTEGRACIJA VIDEO NADZORA

  • Upravljanje svim sigurnosnim sistemima kroz jednu aplikaciju
  • Snimanje video zapisa sa interfona na DVR / NVR uređaje
  • Pregled snimka IP kamera na unutrašnjem monitoru interfona.

Dodatne informacije

Tip

RFID, IP

Broj korisnika

1 korisnik

Namena

Proizvođač

Generacija interfona

II generacija interfona

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision modularni interfon uzidni SET4”

Možda Vam se svidi…