4

Hikvision KOMPLET za video nadzor sa 8 Full HD kamera

97,910.00рсд 94,000.00рсд

Hikvision komplet za video nadzor sa osam FULL HD 2MP kamera u turret ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju: 

Detalje o kompletu možete videti ispod ⇓

Kategorija SKU: Komplet FHD-8
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Hikvision Full HD komplet za video nadzor sa osam kamera u turret ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju. Idealan za pokrivanje većih stambenih  objekata, malih i srednjih poslovnih prostora u visokoj 1080p rezoluciji. Kamere poseduju EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 40 m (Smart IR) i namenjene su i za unutrašnju i za spoljašnju montažu (metalno kućište). 

KOMPLET SADRŽI: 

  • 8 x FULL HD 1080p Hikvision kamera rezolucije 2 megapiksela. Vi birate da li će to biti kamera u
  • 1 x DVR uređaj Hikvision DS-7108HQHI-K1 na koji se povezuje kamera. Ovaj model snimača može da snima u realnom vremenu do maksimalnih 8 kamera u HD i Full HD rezoluciji. Podržava povezivanje na internet, pa vašoj kameri možete da pristupate sa udaljene lokacije putem računara, mobilnog telefona ili tableta. Uz snimač stiže i USB miš.
  • 1 x  Western Digital Purple hard disk kapaciteta 2TB. Purple serija je namenjena za upotrebu isključivo u sistemima video nadzora, a 2TB prostora je dovoljno za više od 10 dana snimanja 24h u Full HD rezoluciji.
  • 4 x napajanje za kameru, 12V 5A
  • 4 x razdelnik napajanja 1-4
  • 5 x 20m RG59 koaksijanlnog kabela sa BNC (video) i DC (power) konektorima na oba kraja za jednostavno i brzo povezivanje kamere sa snimačem. 
  • 3 x 50m RG59 koaksijanlnog kabela sa BNC (video) i DC (power) konektorima na oba kraja za jednostavno i brzo povezivanje kamere sa snimačem.

 

GARANCIJA NA KOMPLET JE 24 MESECA.

Dodatne informacije

Broj kamera

8

Kapacitet HDD

Proizvođač

Rezolucija

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision KOMPLET za video nadzor sa 8 Full HD kamera”