Back to products
DS-2CD2387G2P-LSU/SL
Hikvision DS-2CD2387G2P-LSU/SL ColorVu Original price was: 62,350.00rsd.Current price is: 56,110.00rsd.

Hikvision DS-KV9503-WBE1 pozivna jednica

Original price was: 67,100.00rsd.Current price is: 57,000.00rsd.

 • IP Spoljna jedinica sa detekcijom lica
 • Ekran: 4.3-inch, touch screen- 800 x 480px
 • Kamera: rezolucija- 2×2 MP, osvetljenje-IR light, up to 3 m
 • Operativni sistem: Linux
 • Interfejsi: 1xRJ45, RS-485×1, Tamper x1,
 • Alarmi ulazi: 4 (2 dugmeta za izlaz i 2 kontakta na vratima)
 • Audio : Ugrađen mikrofon i zvučnik.
 • Udaljenost za prepoznavanje lica: 0.3 do 2 m
 • Vreme prepoznavanja lica: manje od 0.2 s po osobi
 • Sertifkati zaštite: IP65 & IK08
 • Komunikacioni protokol: TCP/IP, RTSP, Bluetooth
 • LAN: 10/100 Mbps self-adaptive Ethernet
 • Kapacitet: korisnika -20.000, lica- 10.000, kartice- 100.000
 • Napajanje: 12 VDC, 1.5 A
 • Radna temperatura: -40° C to 60° C
 • Težina: 0.490 kg
 • Dimenzije: 181.93 mm × 84.78 mm × 25.63 mm
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
12 People watching this product now!
Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

Metal Vandal-resistant Facial Recognition IP Villa Door Station

Video interfoni su prešli dug put od jednostavnog odgovaranja na pozive i prevlačenja kartica. Danas prihvatamo inteligentnija rešenja video interfona sa funkcijama kao što su mobilne kontrole, ekrani osetljivi na dodir, vizuelizovani interfejsi i još mnogo toga. Hikvision video interfon IP serije pruža novi nivo pogodnosti za stanove, vile u predgrađu ili kancelarije i još mnogo toga, sa naprednim kvalitetom slike i praktičnim funkcijama.

Hikvision DS-KV9503-WBE1 je deo HIkvision KV9 serije IP pozivnih jedinica na vratima vile za prepoznavanje lica, sa ekranom osetljivim na dodir visoke rezolucije od 4,3 inča, donosi Vam tečnije i lakše operacija. Podržava višestruke režime autentifikacije, kao što su lice, otisak prsta, QR kod, kartica i tasteri, zadovoljavajući
različita okruženja i pomaže u korišćenju dozvola za pristup. Stanica na vratima vile se napaja standardnim PoE i nema potrebe za dodatnim napajanjem, što je jednostavno za instalaciju i primenu. Sa visokim nivoom zaštite, pogodan je za montažu na ulazima u kuće, vile sa do 4 stana, kancelarije, zgrade sa više stanova itd. 

 • Savremeni industrijski dizajn
 • 4,3-inčni LCD ekran u boji sa rezolucijom 800 × 480 pixela
 • Fizičko dugme jednim dodirom Za lakše pozivanje
 • Standardno PoE napajanje
 • IK08 & IP65 viši nivo zaštite
 • Interakcija prilagođena korisniku
 • Opciona funkcija prepoznavanja lica zbog zabrinutosti za privatnost
 • Prilagođeni interfejs za oglašavanje
 • Razni scenariji primene: Vila & Stan & Kancelarija
 • Više metoda autentifikacije: prepoznavanje lica, PIN kod, kartica, QR kod

Detaljne specifikacije o proizvodu možete videti na sajtu proizvođača! Na video snimku ispod možete da vidite kako ova pozivna jedinica funkcioniše.

Video interfonski proizvodi IP serije mogu poslužiti za širok spektar scenarija uključujući stanove i kuće u predgrađu. Pošto IP mreže prenose veću količinu podataka, može se postići veći kvalitet videa. Proizvodi iz IP serije se mogu pohvaliti mogućnostima integracije sa video bezbednosnim sistemima, zajedno sa dodatnim funkcijama kao što je upravljanje mobilnim aplikacijama. Hikvision DS-KV9503-WBE1 je deo Hikvision Ultra serije IP interfona koja  obezbeđuje osnovne interfonske funkcije i vezu sa različitim bezbednosnim sistemima. 

Ako želite ipak neki jednostavniji IP interfon, pogledajte ostale modele u našoj ponudi. 

Broj korisnika Više
Namena
Tip Prepoznavanje lica , RFID , IP
Proizvođač
Rezolucija
Tehnologija ,

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa