Hikvision DS-KB8113-IME1 ANTIVANDAL pozivna jednica EOL

Original price was: 21,312.00rsd.Current price is: 17,050.00rsd.

 • 2 MP Antivandal Spoljašnja jedinica sa jednim pozivom
 • Kamera: 2 Mpix, 1280 x 720px
 • Vidno polje kamere: 88° (Horizontalno), 45° (Vertikalno)
 • Video kompresija: H.264
 • Interfejsi: RJ45 10M/100M, mikrofon, zvučnik, 1x alarmin ulaz,1x relejni, 1x debugging port
 • Audio striming: dvosmerni
 • Ugrađen mikrofon i zvučnik
 • Zaštita: IK09 i IP66
 • Napajanje: 12 Vdc standardni PoE
 • Radna Temperatura: -30° C to +50° C
 • Dimenzije: 161.85 mm × 24.13 mm × 53.2 mm
 • Može da radi samostalno sa Hik-connect aplikacijom

 

 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
4 People watching this product now!
Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač
 

Hikvision DS-KB8113-IME1 ANTIVANDAL pozivni panel za jednog korisnika, naslednik modela DS-KB8112-IM koji je imao 1.3 Mpix kameru.

Hikvision DS-KB8113-IME1 nudi HD video nadzor zahvaljujući integrisanoj 2 MPix pinhole kameri. Kamera ima mogućnost 1280×720 @ 25 fps / sec snimanja, WDR, širokougaoni objektiv 90 °, integrisane IR diode za noćno snimanje, visoke CMOS performanse, suzbijanje buke i poništavanje eha. Takođe ima H.264 video kompresiju.

ISAPI (interfejs za programiranje aplikacija za Internet server) i ONVIF (Open Netvork Video Forum Forum) su podržani, kako bi se osigurala sjajna kompatibilnost i interoperabilnost među različitim platformama.

Pozivni panel podržava konfiguraciju kadrova, P/N video standardnu konfiguraciju, konfiguraciju e-pošte i prekidač za auto dan/noć funkciju. Dok se vrata otključavaju, snimljene slike se automatski otpremaju na FTP server ili klijentski softver. Hikvision DS-KB8113-IME1 ANTIVANDAL se može integrisati  sa NVR-om za obaveštenja o alarmu, snimanje i reprodukciju.

Jezici koje podržava uređaj: Engleski, Francuski, Portugalski, Španski, Ruski, Nemački, Italijanski, Poljski, Arapski, Turski, Vijetnamski, Mađarski, Holandski, Rumunski, Češki, Bugarski, Ukrajinski, Hrvatski i naravno Srpski jezik. Ne odgovara Vam ova pozivna jedinica. Pogledajte ostale koje imamo u ponudi i pronađite pravo rešenje za Vas!
Šta znači EOL skraćenica pored naziva proizvoda?

EOL znači End Of Life.

Ukoliko ste na Hikvsion sajtu iznad naziva proizvoda videli EOL skraćenicu to znači da je taj proizvod ukinut i da ga proizvođač više neće proizvoditi, prodavati ili ažurirati nakon određenog vremena.

Uobičajena je praksa da Hikvision stare proizvode zamenjuje modelima iz nove serije. Ovi proizvodi su poznati kao End Of LIfe i više nisu dostupni za kupovinu na tržištu. Bitno je napomenuti da neki EOL modeli nemaju direktnu zamenu u novijim serijama.

Ukoliko na našem sajtu vidite EOL oznaku pored nekog proizvoda to znači da tog proizvoda možda još uvek ima na zalihama kod uvoznika i pre poručivanja bi svakako trebalo proveriti dostupnost!

Broj korisnika 1 korisnik
Namena
Tip IP
Proizvođač
ZALIHE DO ISTEKA ZALIHA

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa