DS-2DE3A404IW-DE/W
Hikvision DS-2DE3A404IW-DE/W Original price was: 52,848.00rsd.Current price is: 47,500.00rsd.
Back to products
Hikvision DS-PWA64-Kit-WE
AX PRO osnovni alarmni set DS-PWA64-Kit-WE Original price was: 43,190.00rsd.Current price is: 35,130.00rsd.

Hikvision DS-2DE3A400BW-DE

43,920.00rsd

 • 4.0 MP  ColorVu Mrežna PT Kamera, 1/1.8″ progressive scan CMOS
 • Rezolucija snimanja: 2560 × 1440 @25-30fps
 • Osetljivost: Color: 0.0005 Lux @ (F1.0, AGC ON); 0 Lux with white light
 • Objektiv: 16× digitalni zum
 • Domet belog svetla: do 30m
 • Interfejsi: Audio ulaz/izlaz 1/1, RJ45 PoE, Slot za SD karticu do 512GB, integrisan zvučnik i mikrofon, izlazno napajanje (12 VDC; < 60 mA), Alarm 1/1, 1 RS-485, reset dugme,
 • Protokoli: IPv4/IPv6, HTTP, HTTPS, 802.1x, QoS, FTP, SMTP, UPnP, SNMP, DNS, DDNS, NTP, RTSP, RTCP, RTP, TCP/IP, UDP, IGMP, ICMP, DHCP, PPPoE, Bonjour
 • Mrežni standardi: ISAPI, Hikvision SDK, Hik-Connect, Open Network Video Interface (Profile S, Profile G, Profile T), ISUP
 • Video kompresija: H.265+/H.265/H.264+/H.264
 • Smart funkcije: Detekcije: lica, linije prolaza i upada u obeleženi prostor, pokreta, prtljaga bez nadzora, uklanjanja objekta, Regija ulaza i izlaza, pojačanje/smanjenje/gubitak zvuka. Podržava aktiviranje alarma za ljude i vozila.
 • Ostale karakteristike: 120dB WDR, 3D DNR, ROI, HLC, BLC,  EIS, funkcija odmagljivanja, EIS, Regionalna izloženost / Regionalni fokus, maske privatnosti
 • PTZ: Rotacija PAN 350°, Tilt 0° to 90°, 300 preset pozicija, patrol modovi,
 • Napajanje i potrošnja: 12VDC 3.33 A ili PoE, 14W
 • Radna temperatura i nivo zaštite: -30 ºC do 65 ºC, IP66, 6000 V Lightning Protection
 • Dimenzije i težina: 179.3 mm × 120 mm × 182 mm, Težina 1.125kg
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
12 People watching this product now!

Hikvision DS-2DE3A400BW-DE ColorVu PT kamera je dobar izbor za montažu kako u unutrašnjim tako i uspoljašnjim okruženjima: tržni centri, parkovi, fabrike, ulazi i izlazi, parkinzi… Kamera koristi 1/1.8″ progressive scan CMOS senzor za snimanje videa rezolucije 2560 x 1440 @ 30 fps.

 • Osvetljenje : Color: 0.0005 Lux @ (ƒ/1.0, AGC On); 0 Lux with White Light
 • Do  2560 × 1440 @ 30 fps, 
 • Precizno detektovanje i razlikovanje ljudi/vozila, aktiviranje alarma za ljude i vozila, detekcija lica zahvaljujući  Deep Learning hardveru i algoritmu
 • Detekcija ljudi podrazumeva praćenje lica, automatsko selektovanje najbolje slike, do 5 različitih lica detektovano i slikano simultano
 • Analitika uključuje detekciju pokreta, detekciju upada, prelazak preko linije, regija ulaza i izlaza, pojačanje/smanjenje/gubitak zvuka, uklanjanje objekta iz nadgledanog područja
 • Audio i Vizueni Alarm, ugrađen mikrofon i zvučnik
 • 24/7 kolor slika sa malom potrošnjom el. energije

Hikvision DS-2DE3A400BW-DE Pan/Tilt Funkcije

 • 350° pan domet
 • 0.1 0o 60°/s pan brzina
 • 0 do 90° tilt domet
 • 0.1 do 50°/s tilt brzina
 • 300 preset pozicija
 • power-off memorija
 • patrol režim
 • 3D pozicioniranje
 • PT displej statusa
Pogledajte na sajtu i ostale Hikvision kamere iz ColorVu serije! 
 

Kako ColorVu funkcioniše?

Hikvision-ova ColorVu tehnologija pomaže korisnicima da zaštite ljude i imovinu tako što snimaju visokokvalitetne slike u punoj boji 24/7 sa istim oštrim prikazom noću kao i na dnevnom svetlu.

Veliki otvor blende, podesivi režimi osvetljenja i druge prefinjene tehnologije donose moćne nove funkcije Hikvision-ovim kamerama sa ColorVu tehnologijom, koje daju sliku u boji profesionalnog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja. Najnovije pametne hibridne svetlosne kamere sa ColorVu tehnologijom nadograđuju Vaše iskustvo noćnog vida realističnim detaljima u praktično svakom okruženju. Čak i u potpunom mraku, korisnici i dalje mogu da dobiju oštro fokusirane HD slike u boji ili crno-bele. Vodeće tehnologije kao što je ColorVu proizvode fleksibilnije i moćnije bezbednosno iskustvo.

Zapanjujuća slika pri slabom osvetljenju

F1.0 Super otvor blende i napredni senzor obezbeđuju odličnu sliku u boji pri ultra slabom osvetljenju

Smart hybrid svetlo

Tri režima osvetljenja nude slike u boji, crno-bele ili pokretne slike u boji koje odgovaraju praktično svakoj potrebi u bilo kom okruženju.

Super sočivo

Dizajniran sa preciznošću na nivou mikrona, omogućavajući fokus na glavnom nivou i dugotrajne slike visoke definicije sa velikim otvorom blende F1.0.
Vrsta osvetljenja

ColorVu – slika u boji 24h

Domet IR rasvete

30 metara

Optika

16x digitalni zum

Rezolucija

4 Mpix

Tip kućišta

PTZ

Zaštita

IP66

Proizvođač

HIKVISION

Namena

Univerzalna montaža

Ugrađen mikrofon

DA

Ugrađen zvučnik

DA

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa