Hikvision DS-2CE72HFT-F28 ColorVu 4u1

11,000.00рсд

 • NOVA ColorVU HD-TVI turret kamera,
 • Kolor slika u svim uslovima rada,
 • 4 u 1 (HD-TVI/AHD/HD-CVI/CVBS),
 •  Rezolucija 5 Mpix (5Mpix@20 fps i 4 Mpix@25fps); Progressive Scan CMOS senzor;
 • Osetljivost 0.0005 Lux (0 sa rasvetom);
 • „Suplement light“ dodatna rasveta dometa do 20 metara promenljivog intenziteta pruža sliku u boji u svim uslovima rada,
 • Ugrađen fiksni objektiv 3.6 mm (83.6° polje snimanja) F1.0;
 • Prava WDR funkcija (130 dB), 3D DNR,
 • Za unutrašnju/spoljašnju montažu (IP67);
 • Radna temperatura -40°C~60°C;
 • Napajanje 12Vdc/4.9W;
 • On screen MENU
 • GARANCIJA 2 GODINE
Kategorije , Oznake
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Očekivani rok isporuke je od 2 do 4 radna dana!

Najnovija serija ColorVu kamera od HiKVision-a, pruža inovativnu tehnolgoiju rasvete i prikazuje sliku u boji i u najtežim noćnim uslovima rada. Koristeći veći otvor blende (F 1.0) i najnoviju generaciju rasvete kadra ispred kamere – „Suplement light“, HikVision COLORVU serija kamera, pruža kolor sliku bez šumova u najzahtevnijim noćnim uslovima rada.

Kao proizvođač video nadzora, Hikvision je dugo razvijao proizvode opremljene inovativnim novim funkcijama baziranim na tehnologijama video nadzora koji su rafinirani i unapređivani u prethodnim decenijama.

Moćna mogućnost Hikvision ColorVu kamera za snimanje detalja pri slabom osvetljenju potiče od dva specifična otkrića u hardverskim tehnologijama: naprednim objektivima i senzorima visoke osetljivosti. Za razliku od konvencionalnih objektiva, ColorVu objektivi su opremljeni super-otvorima, dostižući do F1.0, što omogućava ulazak veće količine svetlosti u sočivo tako da se osvetljenost slike može povećati.

Objektivi Hikvision ColorVu kamere takođe imaju širokopojasni anti-refleksivni (Broad-Band Anti-Reflection BBAR) premaz/sloj i optičko staklo ekstra-niske disperzije (Extra-Low Dispersion ED), kako bi se smanjio svetlosni odsjaj i efikasno reprodukovala oštrina slike i zasićenost boje.

Visoka osetljivost ColorVu kamera je dizajnirana za primenu za nadgledanje gde su slike visoke rezolucije potrebne u čak i u okruženjima sa izuzetno slabim osvetljenjem. Senzori Hikvision ColorVu kamera demonstriraju izvanrednu efikasnost fotonaponske konverzije. Oni koriste naprednu tehnologiju senzora – novu strukturu za sakupljanje svetla koja znatno poboljšava korišćenje svetlosti. Testovi pokazuju da ColorVu kamere neprekidno pružaju šarene i oštre slike sve do najnižeg nivoa svetlosti. Istovremeno, njihov samoprilagođeni 3D DNR algoritam na ISP-u garantuje visok kvalitet slike.

Dodatno, ekstremni svetlosni uslovi se uzimaju u obzir u procesu projektovanja. ColorVu kamere su opremljene toplim dodatnim svetlom, tako da kada nema svetlosnog izvora – čak i zvezda ili ulična svetla – mogu garantovati živopisnu sliku. Ova karakteristika obezbeđuje ekološko, meko, toplo osvetljenje, smanjujući bilo kakvo oštro diskolorisanje osvetljenog objekta.

Kao rezultat toga, Hikvision ColorVu kamere pružaju svetle slike u boji 24 sata dnevno u uslovima slabog osvetljenja. One se odlikuju uzimanjem živih hromatskih slika u mnoštvu scenarija primene, kao što su javna mesta bez osvetljenja, noćna sigurnost u industrijskim parkovima, raskrsnice saobraćaja u okruženjima slabe osvetljenosti i na još mnogim drugim mestima gde su informacije o boji naročito važne.

ColorVu kamera se može koristiti uz sve serije Turbo HD snimača HiKvision (71XX, 72XX, 73XX).

Pored turret modela, kod nas je dostupna kamera u bullet kućištu DS-2CE12DFT-F

Dodatne informacije

Domet IR rasvete

20 metara

Namena

Optika

Rezolucija

Tip kućišta

Zaštita

Tehnologija

COLOR slika 24H

DA

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision DS-2CE72HFT-F28 ColorVu 4u1”

Možda Vam se svidi…