Hikvision DS-2CE72DFT-F ColorVu 4u1

9,000.00рсд

 • NOVA ColorVU HD-TVI turret kamera,
 • Kolor slika u svim uslovima rada,
 • 4 u 1 (HD-TVI/AHD/HD-CVI/CVBS),
 • Rezolucija 2 Mpix (HD 1080p@25 fps); Progressive Scan CMOS senzor;
 • Osetljivost 0.0005 Lux (0 sa rasvetom);
 • „Suplement light“ dodatna rasveta dometa do 20 metara promenljivog intenziteta pruža sliku u boji u svim uslovima rada,
 • Ugrađen fiksni objektiv 3.6 mm (83.6° polje snimanja) F1.0;
 • Prava WDR funkcija (120 dB), 3D DNR,
 • Za unutrašnju/spoljašnju montažu (IP67);
 • Radna temperatura -40°C~60°C;
 • Napajanje 12Vdc/4.2W;
 • On screen MENU
 • GARANCIJA 2 GODINE
Kategorija Oznake
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Najnovija serija ColorVu kamera od HiKVision-a, pruža inovativnu tehnolgoiju rasvete i prikazuje sliku u boji i u najtežim noćnim uslovima rada. Koristeći veći otvor blende (F 1.0) i najnoviju generaciju rasvete kadra ispred kamere – „Suplement light“, HikVision COLORVU serija kamera, pruža kolor sliku bez šumova u najzahtevnijim noćnim uslovima rada.

Kao proizvođač video nadzora, Hikvision je dugo razvijao proizvode opremljene inovativnim novim funkcijama baziranim na tehnologijama video nadzora koji su rafinirani i unapređivani u prethodnim decenijama.

Moćna mogućnost Hikvision ColorVu kamera za snimanje detalja pri slabom osvetljenju potiče od dva specifična otkrića u hardverskim tehnologijama: naprednim objektivima i senzorima visoke osetljivosti. Za razliku od konvencionalnih objektiva, ColorVu objektivi su opremljeni super-otvorima, dostižući do F1.0, što omogućava ulazak veće količine svetlosti u sočivo tako da se osvetljenost slike može povećati.

Objektivi Hikvision ColorVu kamere takođe imaju širokopojasni anti-refleksivni (Broad-Band Anti-Reflection BBAR) premaz/sloj i optičko staklo ekstra-niske disperzije (Extra-Low Dispersion ED), kako bi se smanjio svetlosni odsjaj i efikasno reprodukovala oštrina slike i zasićenost boje.

Visoka osetljivost ColorVu kamera je dizajnirana za primenu za nadgledanje gde su slike visoke rezolucije potrebne u čak i u okruženjima sa izuzetno slabim osvetljenjem. Senzori Hikvision ColorVu kamera demonstriraju izvanrednu efikasnost fotonaponske konverzije. Oni koriste naprednu tehnologiju senzora – novu strukturu za sakupljanje svetla koja znatno poboljšava korišćenje svetlosti. Testovi pokazuju da ColorVu kamere neprekidno pružaju šarene i oštre slike sve do najnižeg nivoa svetlosti. Istovremeno, njihov samoprilagođeni 3D DNR algoritam na ISP-u garantuje visok kvalitet slike.

Dodatno, ekstremni svetlosni uslovi se uzimaju u obzir u procesu projektovanja. ColorVu kamere su opremljene toplim dodatnim svetlom, tako da kada nema svetlosnog izvora – čak i zvezda ili ulična svetla – mogu garantovati živopisnu sliku. Ova karakteristika obezbeđuje ekološko, meko, toplo osvetljenje, smanjujući bilo kakvo oštro diskolorisanje osvetljenog objekta.

Kao rezultat toga, Hikvision ColorVu kamere pružaju svetle slike u boji 24 sata dnevno u uslovima slabog osvetljenja. One se odlikuju uzimanjem živih hromatskih slika u mnoštvu scenarija primene, kao što su javna mesta bez osvetljenja, noćna sigurnost u industrijskim parkovima, raskrsnice saobraćaja u okruženjima slabe osvetljenosti i na još mnogim drugim mestima gde su informacije o boji naročito važne.

ColorVu kamera se može koristiti uz sve serije Turbo HD snimača HiKvision (71XX, 72XX, 73XX).

Pored turret modela, kod nas je dostupna kamera u bullet kućištu DS-2CE12DFT-F

Dodatne informacije

Domet IR rasvete

20 metara

Namena

Optika

Rezolucija

Tip kućišta

Zaštita

Tehnologija

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision DS-2CE72DFT-F ColorVu 4u1”

Možda Vam se svidi…