Hikvision DS-2CD2347G2H-LIU Hybrid Light

35,420.00rsd

 • 4 MP Smart Hybrid Light with ColorVu Fixed Turret Network Camera
 • Rezolucija snimanja: 2688 × 1520 60Hz @30fps
 • Osetljivost: Color: 0.0005 Lux @(F1.0, AGC ON), 0 Lux sa svetlom
 • IR osvetljenje: IR I White Light diode dometa do 40 metara.
 • 2.8 mm, horizontal FOV 111.1°, vertical FOV 57.6°, diagonal FOV 138.5°
 • Interfejsi: 1x RJ45 10 M/100 M,
 • integrisani mikrofon, slod za SD karicu do 512 GB, reset dugme
 • Protokoli: TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, IPv4, IPv6, UDP, Bonjour, SSL/TLS, PPPoE, SNMP, WebSocket, WebSockets, SRTP, SFTP
 • Mrežni standardi: ONVIF, ISAPI, SDK, ISUP
 • Video kompresija: H.265+, H.265, H.264+, H.264
 • Smart funkcije: Detekcija lica, Detekcija ulaza/izlaza u obeleženi prostor i linija prolaza(detekcija čoveka i vozila).
 • Alarm: Detekcija pokreta (detekcija čoveka i vozila), anti-masking.
 • Ostale karakteristike: Digital WDR, 3D DNR, BLC, HLC .
 • Napajanje i potrošnja: 12V DC, Max 5W, PoE Class 3 Max 6W
 • Radna temperatura i nivo zaštite: -30 ºC do +60 ºC, IP67
 • Dimenzije i težina: Ø138.3 mm × 115.4 mm, Težina 770g
 • Kompatibilni pribor: DS-1273ZJ-140, DS-1273ZJ-140B, DS-1271ZJ-140, DS1275ZJ-SUS, DS-1276ZJ-SUS, DS-1280ZJ-PT6, DS-2280ZJ-WA140, DS-2200ZJ-WA140, DS-2200ZJ-WAJ-140, DS-2210ZJ-WA-140
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
18 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-2CD2347G2H-LIU-A Kategorije: , , Oznake ,
Brands:
Proizvođač

Smart Hybrid Light

Konvencionalne IR kamere noću prikazuju samo crno-bele slike, što rezultira ogromnim gubitkom informacija vezanih za boje. Da bi rešio ovaj problem, Hikvision je predstavio Smart Hybrid Light kamere koje imaju pametno dodatno osvetljenje sa opcionim IR i vidljivim belim osvetljenjem. Kada se otkrije meta, belo svetlo se uključuje ne da samo odvrati prestupnike već i da snimi živopisne slike sa ključnim informacijama. Kada nema mete  u oblasti nadgledanja, belo svetlo se gasi i IR svetlo se uključuje. 

Upoznajte najnovije Hikvision pametne hibridne svetlosne kamere sa ColorVu tehnologijom

Hikvision kamere koje imaju i ColorVu i Smart Hybrid Light tehnologiju, dizajnirane su da poboljšaju iskustvo noćnog vida u praktično svakom okruženju sa oštro fokusiranim slikama i raznovrsnim opcijama osvetljenja. Ove kamere za noćno gledanje u boji uključuju najsavremenije tehnologije kao što su ColorVu, Super Confocal, Smart Hybrid Light i druge funkcije za pružanje pouzdanih performansi i naprednih mogućnosti u različitim scenarijima. Opremljene sa Smart Hybrid Light i ColorVu, kamere se inteligentno prilagođavaju različitim uslovima osvetljenja. Integracija ColorVu tehnologije podiže bezbednosni nadzor na sledeći nivo pružajući živopisne slike u punoj boji čak i u okruženjima sa izuzetno slabom osvetljenošću. 

Kako Smart Hybrid Light funkcioniše?

Optimizujte svoju bezbednost pomoću fleksibilnih opcija osvetljenja

Kamere sa ColorVu-om koje sadrže i tehnologiju Smart Hybrid Light omogućavaju korisnicima da fleksibilno prelaze između tri dodatna režima osvetljenja, koji odgovaraju praktično svakoj potrebi ili primeni. Izaberite režim osvetljenja koji najbolje odgovara Vašim zahtevima: IR, Belo svetlo ili Smart režim. Hikvision Smart Hybrid Light Vam omogućava da sami izaberete režim osvetljenja koji najbolje odgovara Vašim zahtevima: 24/7 u boji, IR (B&W) ili Smart. U smart režimu, CCTV kamera u boji održava infracrveno osvetljenje sve dok neki događaj ne pokrene snimanje u boji da bi se uhvatili kritični i bitni detalji.

IR on

Kada nema vozila ili osobe, kamera koristi samo infrared svetlo.

White light on

Kada se pojavi vozilo ili osoba, belo svetlo se automatski uključi i kamera pruža slike u boji. 

IR on

Kada vozilo ili osoba odu, kamera se opet vraća na infrared svetlo. 

Domet IR rasvete

40 metara

Namena

Optika

Rezolucija

Tip kućišta

Zaštita

Ugrađen mikrofon

DA

Vrsta osvetljenja

ColorVu – slika u boji 24h

,

Smart Hybrid Light

Proizvođač

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa