HD78F Detektor sa kamerom i mikrofonom WiFi/Ethernet

23,500.00рсд

Detektor sa kamerom i mikrofonom WiFi/Ethernet za HD audio / video alarm verifikaciju. Funkcije ROD, ROM i ROT. HD zapis sa 1.4 mega pixel kamerom rezolucije 1280 x 720p. Quad PIR dometa 12x12m i uglom od 100°. LAN/WiFi i Digiplex veza. interna memorija: do 20 minuta alarma i 20 minuta VOD ili VOT. Do 3 dodatne zone mogu da aktiviraju kameru. IR diode za snimanje u potpunom mraku. 3 sec pred alarmnog video/audio zapisa + 10jpeg slika se šalju na mail i u monitoring centar na IPRS7 monitoring prijemnik. Kompatibilan sa Paradox Spectra (SP5500, SP6000, SP7000), EVO192 i EVOHD.

Opis proizvoda

HD78F detektor je unutrašnja IP bezbednosna kamera sa ugrađenim detektorom pokreta visokog kvaliteta, daje rešenje za video / audio / i detekciju pokreta Paradox sigurnosnih sistema. HD78 omogućava dnevno / noćno snimanje u 720P rezoluciji i Hi-Fi audio snimanje, kapaciteta za 40 minuta snimanja svih događaja i 20 minuta za alarmne događaje. HD78 beleži alarmne događaje, šalje slike u Centralnu Monitoring Stanicu (CMS ) i korisnicima takodje. To omogućava korisnicima da otvore audio / video zapise, i online nadzor u rezoluciji 720P. Video zapis se čuva i njime se upravlja preko aplikacije insite GOLD ili Google Drive. Paradoks DNS servis omogućava pristup kameri 24/7.

Paradoks HD78F detektor daje mogućnost livestream videa na lokalnom sistemu kao što radi bilo koji CCTV sistem, takođe svaka kamera može da se koristi bez zavisnosti od alarmne funkcije.
Filozofija zaštite privatnosti funkcionisanja sistema je data preko glavnog korisnika (gazda sistema), sa funkcijom blokiranja svih drugih korisnika. Isto tako, CMS će moći da pristupi online video slici, ograničeno na 15 minuta samo nakon alarma. HD78 se lako i brzo programira preko Paradox Insite Gold besplatne aplikacije. Video događaji i push obaveštenja se dostavljaju na mobilni telefon korisnika. Pored toga, kamerama se može pristupiti preko VOD (Video on Demand) funkije, koristeci Insite Gold aplikaciju. 

Dodatne informacije

Vrsta senzora

Povezivanje

Namena

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “HD78F Detektor sa kamerom i mikrofonom WiFi/Ethernet”