Back to products
Roger Technology MONOS4 Roger Technology MONOS4/GO
Roger Technology MONOS4/GO 24V Brushless SET motora Original price was: 92,880.00rsd.Current price is: 83,590.00rsd.

Ezviz RE4 Plus robot usisivač

41,610.00rsd

 • Način rada: usisavanje i brisanje
 • Kapacitet baterije Li-ion: 4930mAh
 • Vreme punjenja: 5h
 • Radno vreme: u standardnom režimu 180 min, u tihom režimu 240min.
 • Kontrola uređaja: EZVIZ aplikacija, glas (Google Assistant i Amazon Alexa).
 • Vrsta motora: Brushless
 • Maksimalna snaga usisavanja: 4000 Pa / 45W
 • Kapacitet kontejnera: 0,35 L
 • Navigacija i mapiranje: LDS LiDar, infrared.
 • Filter: E10 mreža + visokoefikasni filter.
 • Napredne funkcije: WiFi, Full čišćenje, čišćenje sobe, čišćenje područja, 4 nivoa usisavanja, 3 nivoa brisanja, detekcija tepiha, maksimalna visina prepreke 20mm, automatsko pražnjenje kontejnera, detekcija ivice
 • Preporučena površina do 300m2.
 • Dimenzije:
  • robot: 345×345×95mm, 3,09kg
  • baza: 220×180×38 mm, 3,6kg
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
20 People watching this product now!
Šifra proizvoda: CS-RE4P Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač
Ezviz robot usisivač RE4 Plus
EZVIZ ROBOT USISIVAČ

RE4 Plus

Lako čišćenje, još lakše pražnjenje.

EZVIZ robot usisivač RE4 Plus, savršen početak Vašeg automatskog čišćenja domaćinstva. Pored višenamenske mogućnosti usisavanja i brisanja, dodatno pojednostavljuje čišćenje doma omogućavajući do 3 meseca bez menjanja filtera. Opremljen sa LDS LiDAR-om i samorazvijenim navigacionim sistemom, RE4 Plus pažljivo planira svoju rutu čišćenja koja je efikasna i efektivna. Takođe se prilagođava stalno promenljivom rasporedu čišćenja u skladu sa tim, jednostavno sa nekoliko dodira na EZVIZ aplikaciji.

Ultra jaka snaga

Napravljen da vlasnicima kuća predstavi besprekorne podove, RE4 Plus efikasno uklanja prašinu, perut kućnih ljubimaca i ostatke koji se teško sakupljaju u trenu.

Robot se može pohvaliti rezervoarom čiste vode od 300 ml za temeljno čišćenje cele kuće. Nivo vode možete podesiti tako da odgovara bilo kojoj vrsti poda ili nereda.

Ezviz robot usisivač RE4 Plus

Automatski pojačano usisavanje

Da bi povukao prašinu i kosu sa tepiha, RE4 Plus automatski povećava svoju usisnu snagu nakon što otkrije područje pokriveno tepihom.

Uz LDS LiDAR i infracrvene detektore, RE4 Plus strateški izbegava prepreke i planira najefikasniji put čišćenja čak i u složenim okruženjima.

 • Detekcija tepiha
 • Izbegavanje prepreka
 • Prelazak preko prepreka
 • Drop-Sensing Technology
Ezviz robot usisivač RE4 Plus
Ezviz robot usisivač RE4 Plus

Čistite često, praznite retko

Bazna stanica ima mesto za vreću od 4L . Jednostavno zamenite punu vreću za prašinu od 4L svakih 90 dana, umesto da ručno praznite robotovu kantu za smeće nakon svake misije čišćenja. Robot usisivač ima self-cleaning režim i prezniće svoju posudu sa prašinom svaki put kada se vrati u baznu stanicu. 

Prilagodite čišćenje kuće sa lakoćom

Pored brzog mapiranja Vašeg doma, RE4 Plus se takođe pametno prilagođava svakodnevnim promenama, pružajući prilagođeno iskustvo čišćenja za svaki dom. Koristeći EZVIZ aplikaciju, možete lako da prilagodite planove i raspored za različite oblasti i sobe ili da podesite misije čišćenja za ceo dom.

Šta se nalazi u kutiji?

 • RE4 Plus Robot usisvač - 1 komad
 • Baza za punjenje i pražnjenje prašine - 1 komad
 • Četke - 2 komada
 • Držač krpe - 1 komad
 • Krpa za brisanje - 1 komad
 • Kesa za prašinu - 2 komada
 • Visoko efikasni filter - 2 komada
 • Alat za čišćenje - 1 komad
 • Detaljno uputstvo - 2 komada

Detaljne specifikacije možete videti na sajtu proizvođača.

Proizvođač

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa