Hikvision-DS-KD9203-FE6
Hikvision DS-KD9203-FE6 pozivna jednica Original price was: 74,590.00rsd.Current price is: 63,400.00rsd.
Back to products

Ezviz PS300 prenosno eksterno napajanje

42,000.00rsd

EZVIZ PS300 Portable Power Station. Eksterno napajanje za Vaše uređaje bilo gde da ste. Punjenje telefona, tableta, drona, kamere, pametnog sata. KOrišćenje za direktnu upotrebu: mini frižidera, WiFi rutera, svetla, televizora.

 • Max.izlazna snaga: 330 W ( ne podržava velike potrošače: fen za kosu, mikrotalasnu, ringlu )
 • Kapacitet: 313 Wh
 • Izlazi: 1xUSB-C(brzo punjenje), 3xUSB-A, 2x AC, 1x Auto izlaz (12V)
 • Ulazi: DC, Solar panel, USB-C (do 60 W), Car port (12V)
 • Vreme do 100% napunjenosti USB-C cable: 5~6 h, Car port (12V/24V): 10~12 h, AC adapter: 7~10 h
 • Tip baterije: Li-ion
 • Životni vek: 1000 + punjenja
 • Ostalo: Ugrađeno LED svetlo, Smart ekran
 • Zaštite: Over Voltage Protection, Overload Protection,  Over Temperature Protection, Short Circuit Protection, Low Temperature Protection, Low Voltage Protection, Overcurrent Protection
 • Radna temperatura: -10 ° C do 40 ° C
 • Dimenzije: 14,5 x 21,2 x21,2 cm
 • Težina: 3,6 kg
 • U kutiji se nalazo: PS300 poser station, AC Adapter, Kabl za punjenje u automobilu (12V), MC 4 kabl za solarni panel, Uputstvo za upotrebu
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
15 People watching this product now!
Šifra proizvoda: CN032 (EU Version) Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

Na svoju sledeću avanturu na otvorenom, ponesite sa sobom najnovije EZVIZ PS300 eksterno napajanje i recite zbogom brizi o bateriji. A kada vam nestane struje u kući, možete imati i struju za hitne slučajeve koja Vam je potrebna. Kompaktan i lagan za upotrebu bilo gde, PS300 može puniti više uređaja preko četiri tipa portova – uključujući USB-C brzo punjenje. Izdržljiv i lak za punjenje, PS300 vam daje pouzdano napajanje kad god Vam zatreba.

313Wh kapacitet baterije

4 tipa portova za punjenje multi uređaja

USB-C Brzo punjenje do 60W

Podržava punjenje preko solarnog panela

Do 1000+ ciklusa punjenja

Izdržljiva litijumska baterija

Pametan displej sa informacijama

Ugrađeno LED ostvetljenje

Kompaktan i lagan dizajn

Low Noise
tehnologija

Bilo da ste čest kamper ili samo s vremena na vreme planirate porodične izlete, prenosiva elektrana može biti prva stvar koju treba da spakujete. Kompaktni PS300 napaja Vašu osnovnu elektroniku i male uređaje preko USB-C i drugih portova za brzo punjenje:

 • Telefon (3119mAh) - 18 punjenja
 • Tablet (30W) - 8 punjenja
 • Laptop (60W) - 4 punjenja
 • PAmetni sat (300mAh) - 186 punjenja
 • Dron (60Wh) - 3 punjenja
 • Mini frižider (50W) - 5 sati korišćenja
 • WiFi ruter (10W) - 22 sata
 • Svetlo (10W) - 22 sata
 • Ventilator (30W) - 7 sati
 • TV ( 43inča, 110W) - 2 sata

Više priključaka za punjenje za višestruku upotrebu. Bilo da treba da punite više uređaja odjednom, ili Vaša porodica i prijatelji žele da podele energiju, PS300 je spreman da zadovolji potražnju. Četiri različita tipa portova pružaju izlaznu snagu koja je svima potrebna: 

 • 1 x USB C FAST port
 • 3 x USB A port
 • 2 x AC utičnice
 • 1 x utičnica za auto

Detaljnu specifikaciju možete da vidite na sajtu proizvođača. 

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa