EZVIZ mini filter za prečišćivač vazduha
Ezviz mini filter za prečišćivač vazduha Original price was: 5,610.00rsd.Current price is: 5,400.00rsd.
Back to products
ezviz video interfon
Ezviz DP2 WiFi video interfon Original price was: 21,310.00rsd.Current price is: 19,200.00rsd.

Ezviz DL01S/DL01CP/A3 pametna brava

Original price was: 31,080.00rsd.Current price is: 29,000.00rsd.

Ezviz komplet pametne brave, šifratora i gateway uređaja – DL01S/DL01CP/A3

DL01S – pametna brava

 • Podržava automatsko zaključavanje, upravljanje korisnicima, notifikacije ka app (koristeći A3 gateway), low battery alarm
 • Komunikacija: Ezviz connect, Zigbee (A3)
 • Dimenzije: 126.9 × 43.2 × 56.9 mm
 • Baterije potrebne za rad: 4 AA alkalne baterije

DL01CP – šifrator

 • Podržava otključavanje preko lozinke, tehnologiju protiv virenja, elektronsko zvonce, automatsko zaključavanje, privremenu lozinku, low battery alarm
 • Dimenzije: Φ 71 × 30 mm
 • Baterije: 2 AA alkalne baterije
 • IP zaštita: IP56

A3 – gateway

 • Komunikacioni metod: RJ45 interface, Wi-Fi 2.4 GHz, ZigBee 3.0
 • Domet komunikacije: Wi-Fi (2.4 GHz) < 200 m, ZigBee 3.0 < 200 m (na
 • otvorenom prostoru)
 • Integrisana antena
 • Dimenzije i težina: Φ 70.0 × 25.4 mm, 71g
 • Napajanje i potrošnja: Micro USB, DC 5V / 1A, Max 3 W
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
3 People watching this product now!
Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

EZVIZ komplet pametne brave, šifratora i gateway uređaja

Elegantan, moderan izgled koji odgovara bilo kojoj spoljašnjosti. Sa nagrađivanim dizajnom za vizuelno zadovoljstvo i lakoću korišćenja, povratak kući od sada može biti zaista divan.

DL01S - Ezviz pametna brava
PAMETNA BRAVA

EZVIZ DL01S

Napredna, moderna tehnologija iz EZVIZ-a može da transformiše Vašu staru bravu na ulaznim vratima kako bi Vam omogućila ulazak bez ključa pomoću pametnog telefona. Nemojte samo da zamenite bravu – nadogradite je sa današnjom pametnom tehnologijom. EZVIZ Smart Lock se jednostavno pričvršćuje na Vašu postojeću bravu, a zatim uveliko pojednostavljuje Vaše dnevne rutine uz dodatne pametne funkcije. Ne može biti lakše!

Jednostavno pričvrstite EZVIZ Smart Lock na postojeću zasunu iznutra bez ikakvog bušenja ili uklanjanja.

Uradi Sam instalacija, otključavanje putem aplikacije, kontrola korisnika, auto zaključavanje, auto zaključavanje sa tajmerom. 

Detaljne specifikacije na sajtu proizvođača.  

ŠIFRATOR

EZVIZ DL01C

Dizajniran da radi sa EZVIZ Smart Lock DL01S. Otključavanje putem šifre, proximity kartice ili aplikacije, anti tamper alarm, ugrađeno zvono, color indicator. Kada posetioci dođu, mogu da pozvone na dugme koje se nalazi u sredini, a jačinu zvona podešavate Vi, a unutrašnja jedinica DL01S će početi da zvoni. Čak možete i potpuno da utišate zvono ako ne želite da Vas posetioci uznemiravaju. 

Jednostavan za upotrebu, ali ga je teško menjati. Ako se tastatura nasilno ukloni, odmah će aktivirati alarm za prodor.

Uz pomoć A3 gateway-a, brava će kreirati logove na Vašoj EZVIZ aplikaciji i slati Vam obaveštenja svaki put kada neko otključa vrata. Šifrator se montira sa spoljne strane vrata.

Šifrator podržava do 50 različitih šifri za otključavanje (od 6 do cifara svaka). 


Detaljne specifikacije na sajtu proizvođača.  

DL01CP Ezviz pametna brava
A3 gateway Ezviz pametna brava
GATEWAY

EZVIZ A3

Ako želite da Vaša brava bude pametna, A3 gateway je obavezan uređaj!

Centrala za Vaš povezani i zaštićeni dom. A3 besprekorno radi sa vašim EZVIZ uređajima kako bi Vam pametan, siguran dom bio na dohvat ruke. Ovaj mali uređaj je "mozak" svih Ezviz uređaja u kući. Male veličine, A3 može da ide bukvalno bilo gde – stočići za kafu, noćni ormarići, police za knjige ili bilo koje drugo pogodno mesto. Povežite ga pomoću internet kabla ili preko kućne WiFi mreže i uživajte u stabilnim performansama sa samopouzdanjem. Sa A3, možete proširiti svoj sigurnosni sistem tako da dodate do 64 kompatibilna uređaja ( Ezviz alarmni senzori, kamere...)

Detaljne specifikacije na sajtu proizvođača.  

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa