Hikvision DS-2CE78H0T-IT3F Originalna cena je bila: 8,490.00rsd.Trenutna cena je: 7,480.00rsd.
Back to products

DS-3E1326P-SI SMART Megabitni PoE Switch 24-portni EOL

Originalna cena je bila: 68,112.00rsd.Trenutna cena je: 61,300.00rsd.

 • Jednostavno upravljanje i održavanje
 • Možete videti topologiju mreže, nadgledati zdravlje mreže.
 • Prijem alarma uredjaja u realnom vremenu.
 • Portovi : 24 x 10/100 Mbps POE porta 2x gigabitna optička porta
 • POE watchdog za resetovanje porta kamere u slučaju ne odazivanja
 • Standardi:IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.3ab, and IEEE 802.3z
 • Forwarding Mode: Store-and-forward switching
 • MAC Address Table 16 K
 • Switching Capacity : 8.8 Gpbs
 • Packet Forwarding Rate: 6.5472 Mpps
 • POE Budget : 30 w po portu maksimalno , 370W ukupno
 • Device Maintenance: Podržava daljinsku nadogradnju, podržava vraćanje na podrazumevane parametre, pregled logova, konfigurisanje osnovnih mrežnih parametara.
 • Interna keš memorija: 4. Mbits
 • Težina: 3,33 kg
 • Dimenzije: 440 mm × 221 mm × 44 mm
 • Radna temperatura: -10°C to 55°C
 • Napajanje:100 VAC~240 VAC, 50/60 Hz, Max. 6.5 A
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
17 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-3E1326P-SI-A Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

Hikvision SMART Network Switch

Upravljanje sigurnosnim sistemom je sada praktičnije nego ikad.

Očekivano je da switch-evi za video nadzor budu još moćniji kako bi ceo bezbednosni sistem ispravno funkcionisao – prenoseći video snimke u realnom vremenu kako bi se važni podaci mogli pregledati i analizirati, i prenoseći napajanje IP kamerama preko Ethernet kablova.

Sa pametnim radom, pouzdanim funkcijama i povećanom bezbednošću, Hikvision switch uređaji će zadovoljiti Vaše rastuće mrežne zahteve za video bezbednošću, dok će poboljšati Vašu mrežu prenosom ogromnih količina podataka. Kada su integrisani sa Hikvision softverom, Hikvsion mrežni switch-evi pomažu u centralizaciji i vizuelizaciji upravljanja skoro svim Hikvision IP uređajima, pružajući sveobuhvatne mogućnosti rada i održavanja zasnovane na bezbednoj, stabilnoj mreži.

Hikvision Smart Managed Switch se sada upravlja u oblaku i savršeno se integriše sa Hik-Partner Pro (HPP) aplikacijom, pružajući jednostavan način za bezbedno upravljanje mrežom bilo kada i bilo gde. Sada možete brzo da primenite i održavate svoj sistem i rešavate probleme bez potrebe da idete na lokaciju. 

Hikvision Smart Managed Switch

Zašto da izaberete SMART PoE switch?

Objedinjen cloud management za bezbednosne sisteme

Objedinjen cloud management na telefonu

Uz pomoć objedinjenog upravljanja, čak i složene primene više ne zahtevaju glomaznu opremu, laptopove ili monitore. Instalateri mogu da podese ove pametne prekidače koristeći HPP aplikaciju u samo tri koraka. Brzo i lako.

Vizuelizovana topologija mreže na telefonu

Vizuelizacija mreže je sada super jednostavna zahvaljujući upravljanju putem cloud-a: topologija povezivanja uređaja
obaveštenje o potrošnji propusnog opsega, status mreže i uređaja, udaljena konfiguracija

Daljinsko rešavanje problema i održavanje

Nema više žurbe na lokaciju radi rešavanja problema! Daljinsko rešavanje sistemskih problema koristeći HPP aplikaciju: obaveštenja o anomalijama, prikaz lokacije kvara, ponovno pokretanje porta preko mobilnog uređaja.

Šta znači EOL skraćenica pored naziva proizvoda?

EOL znači End Of Life.

Ukoliko ste na Hikvsion sajtu iznad naziva proizvoda videli EOL skraćenicu to znači da je taj proizvod ukinut i da ga proizvođač više neće proizvoditi, prodavati ili ažurirati nakon određenog vremena.

Uobičajena je praksa da Hikvision stare proizvode zamenjuje modelima iz nove serije. Ovi proizvodi su poznati kao End Of LIfe i više nisu dostupni za kupovinu na tržištu. Bitno je napomenuti da neki EOL modeli nemaju direktnu zamenu u novijim serijama.

Ukoliko na našem sajtu vidite EOL oznaku pored nekog proizvoda to znači da tog proizvoda možda još uvek ima na zalihama kod uvoznika i pre poručivanja bi svakako trebalo proveriti dostupnost!

Broj portova

24-portni

Hi-PoE port

NE

Max. Port Power

30W

Power Budget

370W

POE port

10/100 Mbps PoE

ZALIHE

DO ISTEKA ZALIHA

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa