Hikvision-DS-PSP1-WE
Pametna utičnica DS-PSP1-WE Original price was: 6,480.00rsd.Current price is: 5,760.00rsd.
Back to products
Hikvision DS-2CE78H0T-IT3F Original price was: 8,490.00rsd.Current price is: 7,480.00rsd.

DS-3E1318P-EI SMART Megabitni PoE Switch 16-portni

Original price was: 45,792.00rsd.Current price is: 41,210.00rsd.

 • 16 x100 Mbps PoE RJ45 portova IEEE 802.3af/at, 2 × gigabitna combo porta
 • Switching Capacity: 7.2 Gbps
 • Packet Forwarding Rate: 5.3568 Mpps
 • MAC Address Table: 16 K
 • Standard mode (default), Extend mode
 • Interna keš memorija : 4 Mbits
 • Max. Port Power: 30 W
 • PoE Power Budget: 230 W
 • Težina: 2,59 kg
 • Dimenzije: 440 mm × 44 mm × 220.8 mm
 • Radna temperatura:-10°C to 55°C
 • Napajanje: 100~240 VAC, 50/60Hz, Max. 2.5 A
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
3 People watching this product now!
Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

Hikvision SMART Network Switch

Upravljanje sigurnosnim sistemom je sada praktičnije nego ikad.

Očekivano je da switch-evi za video nadzor budu još moćniji kako bi ceo bezbednosni sistem ispravno funkcionisao – prenoseći video snimke u realnom vremenu kako bi se važni podaci mogli pregledati i analizirati, i prenoseći napajanje IP kamerama preko Ethernet kablova.

Sa pametnim radom, pouzdanim funkcijama i povećanom bezbednošću, Hikvision switch uređaji će zadovoljiti Vaše rastuće mrežne zahteve za video bezbednošću, dok će poboljšati Vašu mrežu prenosom ogromnih količina podataka. Kada su integrisani sa Hikvision softverom, Hikvsion mrežni switch-evi pomažu u centralizaciji i vizuelizaciji upravljanja skoro svim Hikvision IP uređajima, pružajući sveobuhvatne mogućnosti rada i održavanja zasnovane na bezbednoj, stabilnoj mreži.

Hikvision Smart Managed Switch se sada upravlja u oblaku i savršeno se integriše sa Hik-Partner Pro (HPP) aplikacijom, pružajući jednostavan način za bezbedno upravljanje mrežom bilo kada i bilo gde. Sada možete brzo da primenite i održavate svoj sistem i rešavate probleme bez potrebe da idete na lokaciju. 

Hikvision DS-3E01318P-E je10/100 Mbps neupravljivi switch koji ne zahteva konfiguraciju i pruža 16  PoE (Power over Ethernet) portova. Automatski detektuje i napaja sve IEEE 802.3af/at kompatibilne uređaje. U takvim situacijama, prenos električne energije i prenos podataka se vrši putem jednog kabl, omogućavajući proširenje mreže na mestima gde nema napajanja ili utičnice za uređaje kao što su IP kamere.

Hikvision Smart Managed Switch

Zašto da izaberete SMART PoE switch?

Objedinjen cloud management za bezbednosne sisteme

Objedinjen cloud management na telefonu

Uz pomoć objedinjenog upravljanja, čak i složene primene više ne zahtevaju glomaznu opremu, laptopove ili monitore. Instalateri mogu da podese ove pametne prekidače koristeći HPP aplikaciju u samo tri koraka. Brzo i lako.

Vizuelizovana topologija mreže na telefonu

Vizuelizacija mreže je sada super jednostavna zahvaljujući upravljanju putem cloud-a: topologija povezivanja uređaja
obaveštenje o potrošnji propusnog opsega, status mreže i uređaja, udaljena konfiguracija

Daljinsko rešavanje problema i održavanje

Nema više žurbe na lokaciju radi rešavanja problema! Daljinsko rešavanje sistemskih problema koristeći HPP aplikaciju: obaveštenja o anomalijama, prikaz lokacije kvara, ponovno pokretanje porta preko mobilnog uređaja.

Broj portova

16-portni

Hi-PoE port

NE

Max. Port Power

30W

Power Budget

230W

POE port

10/100 Mbps PoE

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa