Back to products
DS-2DE4220IW-DE
Hikvision DS-2DE4225IW-DE EOL Originalna cena je bila: 88,272.00rsd.Trenutna cena je: 79,000.00rsd.

DS-3E0318P-E/M Megabitni PoE Switch 16-portni EOL

Originalna cena je bila: 37,152.00rsd.Trenutna cena je: 33,430.00rsd.

 • DS-3E0318P-E/M
  Portovi:
  16 × 100 Mbps PoE portova,
  1 × 1000 Mbps RJ45 port,
  1 × 1000 Mbps SFP fiber optički port
 • Inteligentan PoE management, 6KV zaštita, do 300m domet PoE prenosa
 • Radni modovi: Standardni (default), Extend mod
 • Visoko prioritetni portovi: od 1 do 8
 • Portovi za prenos na velike udaljenosti: od 9 do 16
 • Standardi:IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x
 • MAC address table: 4 K
 • Switching capacity: 7.2 Gbps
 • Packet forwarding rate: 5.356 Mpps
 • Interna keš memorija: 2.75 Mbits
 • PoE standardi: IEEE 802.3af, IEEE 802.3at
 • Max port power: 30 W
 • PoE power budget: 130 W
 • Max. potrošnja struje: 150 W
 • Dimenzije: 266 mm × 44.5 mm × 220.8 mm
 • Napajanje:100 do 240 VAC, 50/60 Hz, Max. 2.5 A
 • Težina: 1.8 kg
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
5 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-3E0318P-E/M Kategorije: ,
Brands:
Proizvođač

Hikvision Network Switch

Pametan. Pouudan. Siguran. 

Očekivano je da switch-evi za video nadzor budu još moćniji kako bi ceo bezbednosni sistem ispravno funkcionisao – prenoseći video snimke u realnom vremenu kako bi se važni podaci mogli pregledati i analizirati, i prenoseći napajanje IP kamerama preko Ethernet kablova.

Sa pametnim radom, pouzdanim funkcijama i povećanom bezbednošću, Hikvision switch uređaji će zadovoljiti Vaše rastuće mrežne zahteve za video bezbednošću, dok će poboljšati Vašu mrežu prenosom ogromnih količina podataka. Kada su integrisani sa Hikvision softverom, Hikvsion mrežni switch-evi pomažu u centralizaciji i vizuelizaciji upravljanja skoro svim Hikvision IP uređajima, pružajući sveobuhvatne mogućnosti rada i održavanja zasnovane na bezbednoj, stabilnoj mreži.

Hikvision Smart Managed Switch

Neupravljivi POE switch

VALUE serija

Hikvision DS-3E0510P-E/M je 10/100 Mbps neupravljivi PoE switch PRO serije koji ne zahteva konfiguraciju i pruža  8x PoE  (Power over Ethernet) porta Automatski detektuje i napaja sve IEEE 802.3af/at kompatibilne uređaje. U takvim situacijama, prenos električne energije i prenos podataka se vrši putem jednog kabl, omogućavajući proširenje mreže na mestima gde nema napajanja ili utičnice za uređaje kao što su IP kamere.

Inteligentno

Inteligentno PoE upravljanje. Kada napajanje pređe ograničenje, PoE portovi inteligentno upravljaju napajanjem, što produžava vek trajanja prekidača.

Domet

PoE prenos do 300 m dugog dometa. Udaljenost između IPC-a i prekidača može dostići maksimalno 300 metara.

Zaštita 6KV

 Ugrađeni uređaj za zaštitu od prenapona štiti switch od iznenadnog udara groma u teškim uslovima.

Prenos

Dizajn za video prenos. VIP port obezbeđuje važan prenos podataka kada dođe do zagušenja mreže.

Šta znači EOL skraćenica pored naziva proizvoda?

EOL znači End Of Life.

Ukoliko ste na Hikvsion sajtu iznad naziva proizvoda videli EOL skraćenicu to znači da je taj proizvod ukinut i da ga proizvođač više neće proizvoditi, prodavati ili ažurirati nakon određenog vremena.

Uobičajena je praksa da Hikvision stare proizvode zamenjuje modelima iz nove serije. Ovi proizvodi su poznati kao End Of LIfe i više nisu dostupni za kupovinu na tržištu. Bitno je napomenuti da neki EOL modeli nemaju direktnu zamenu u novijim serijama.

Ukoliko na našem sajtu vidite EOL oznaku pored nekog proizvoda to znači da tog proizvoda možda još uvek ima na zalihama kod uvoznika i pre poručivanja bi svakako trebalo proveriti dostupnost!

Broj portova

16-portni

Max. Port Power

30W

Power Budget

130W

Hi-PoE port

NE

POE port

10/100 Mbps PoE

ZALIHE

DO ISTEKA ZALIHA

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa