Video interfon Commax CDV-70H

19,915.00дин.

Novi handsfree monitor u boji sa 7″ LCD ekranom (LED pozadinsko osvetljenje) i upravljanjem preko tastera na dodir. Ovaj monitor omogućava internu komunikaciju sa drugim monitorom unutar istog sistema, kao i sa dodatnom slušalicom DP-4VHP. 

  • Funkcija video poziva i otvaranja/zatvaranja vrata
  • Maksimum spoljnih jedinica: 1
  • Potrošnja: Max 16W/Standby 3W
  • Dimenzije: 180 × 180 × 28 mm
  • Montaža: Nazidna
  • Povezivanje: 4 žice
  • Napajanje: 230 V AC / 50Hz
Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Novi handsfree Commax monitor u boji sa 7″ LCD ekranom (LED pozad insko osvetljenje) i upravljanjem preko tastera na dodir. Osnovni ekonomični model koji ima mogućnost priključenja samo jednog pozivnog tabloa i jedne slušalice DP-4VHP. 

EKONOMIČNA KLASA – monitori nastali na osnovu mišljenja iskusnih korisnika video interfona. Projektovani su tako da su po ceni pristupačniji, ali da istovremeno ispunjavaju sve zahteve za sistem videointerfona. Njihova cena je blizu sa proizvodima tzv. jeftinih firmi, ali ne po cenu visokog kvaliteta izrade i veka trajanja. Funkcije koje se ređe koriste su izbačene, a izrada je kao kod ostalih proizvoda marke COMMAX, što garantuje produžena garancija od 3 godine.

Namenjeni su za zgrade sa 10-20 stanova, kuće sa više odvojenih domaćinstava, a vrlo su povoljni i za pojedinačna domaćinstva, ateljea, potkrovlja i stanove.

Za stanare koji bi dodatno da uštede na monitoru i ne žele video, preporučuje se samostalna audio slušalica DP-3HP umesto monitora.

Dodatne informacije

Monitor

Proizvođač

Povezivanje

Broj podržanih slušalica

1 slušalica

Broj podržanih tabloa

1 pozivni tablo

Tip

Analogni

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Video interfon Commax CDV-70H”

Možda Vam se svidi…