Commax CDV-70MH monitor ogledalo

26,560.00дин.

Monitor: u boji 7″ LCD FINE VIEW (LED) dekorativna reflektujuća maska – ogledalo do 2 ulazna uređaja (dodatna CCTV kamera ili drugi pozivni tablo) priključenje do dve dodatne slušalice DP-4VHP diskretna komunikacija pomoću slušalice rukovanje pomoću tastera na dodir napajanje: 230 V AC

Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Commax monitor sa slušalicom, LCD ekranom od 7” i jednostavnim rukovanjem putem touch komandi. Ima mogućnost priključenja dva pozivna tabloa, ili pozivnog tabloa i analogne kamere.

  • monitor: u boji 7″ (17,8 cm) LCD (LED pozad. osvetljenje), sa slušalicom
  • priključenje dva pozivna tabloa i jedne slušalice DP-4VHP
  • touch komande (4 tastera)
  • dekorativni plastični okvir sedefaste boje
  • dimenzije 293 × 180 × 34 mm
  • napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)

EKONOMIČNA KLASA – monitori nastali na osnovu mišljenja iskusnih korisnika video interfona. Projektovani su tako da su po ceni pristupačniji, ali da istovremeno ispunjavaju sve zahteve za sistem videointerfona. Njihova cena je blizu sa proizvodima tzv. jefninih firmi, ali ne po cenu visokog kvaliteta izrade i veka trajanja. Funkcije koje se ređe koriste su izbačene, a izrada je kao kod ostalih proizvoda marke COMMAX, što garantujemo produženom garancijom od 3 godine.

Namenjeni su za zgrade sa 10-20 stanova, kuće sa više odvojenih domaćinstava, a vrlo su povoljni i za pojedinačna domaćinstva, ateljea, potkrovlja i stanove.

Dodatne informacije

BROJ PODRŽANIH MONITORA

2 monitora

Broj podržanih slušalica

2 slušalice

Broj podržanih tabloa

2 pozivna tabloa

Monitor

Tip

Analogni

Proizvođač

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Commax CDV-70MH monitor ogledalo”