Commax CDV-70H2 monitor

23,230.00дин.

Monitor: u boji 7″ LCD FINE VIEW (LED) do 2 ulazna uređaja (dodatna CCTV kamera ili drugi pozivni tablo) priključenje do dve dodatne slušalice DP-4VHP Handsfree komunikacija rukovanje pomoću tastera na dodir napajanje: 230 V AC

Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Novi handsfree Commax CDV-70H2 monitor u boji sa 7″ LCD ekranom i upravljanjem preko tastera na dodir. Ovaj ekonomični model ima mogućnost priključenja dve pozivne table, ili jedne table i jedne analogne kamere.

  • monitor: u boji 7″ (17,8 cm) LCD (LED pozad.osvetljenje)
  • priključenje dva pozivna tabloa i jedne slušalice DP-4VHP
  • dimenzije: 180 × 180 × 28 mm
  • napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)

EKONOMIČNA KLASA – monitori nastali na osnovu mišljenja iskusnih korisnika video interfona. Projektovani su tako da su po ceni pristupačniji, ali da istovremeno ispunjavaju sve zahteve za sistem videointerfona. Njihova cena je blizu sa proizvodima tzv. jefninih firmi, ali ne po cenu visokog kvaliteta izrade i veka trajanja. Funkcije koje se ređe koriste su izbačene, a izrada je kao kod ostalih proizvoda marke COMMAX, što garantujemo produženom garancijom od 3 godine.

Namenjeni su za zgrade sa 10-20 stanova, kuće sa više odvojenih domaćinstava, a vrlo su povoljni i za pojedinačna domaćinstva, ateljea, potkrovlja i stanove.

Za stanare koji bi dodatno da uštede na monitoru i ne žele video, preporučuje se samostalna audio slušalica DP-3HP umesto monitora.

Dodatne informacije

Broj podržanih slušalica

1 slušalica

Broj podržanih tabloa

2 pozivna tabloa

BROJ PODRŽANIH MONITORA

2 monitora

Monitor

Proizvođač

Tip

Analogni

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Commax CDV-70H2 monitor”