20

AJAX StarterKit

32,020.00рсд

AJAX StarterKit sigurnosni sistem koji se sastoji od:

  • HUB-a (alarmne centrale),
  • Detektora pokreta,
  • Detektora otvaranj/zatvaranja vrata ili prozora i
  • Daljinskog upravljača sa panik dugmetom. 

StarterKit JE SNIŽEN 20%. UKOLIKO KUPITE StarterKit OSTVARUJETE PRAVO POPUSTA U VISINI OD 20% I NA SVE OSTALE AJAX KOMPONENTE!!!

Opis proizvoda

Očekivani rok isporuke je od 2 do 4 radna dana!

AJAX StarterKit sigurnosni sistem koji se sastoji od:

  • 1 x HUB – Svi Ajax detektori su povezani na Hub. Povećava mogućnosti uređaja, kontroliše njihov rad i šalje alarmne poruke vlasniku ili centru za monitoring.
  • 1 x Detektor pokreta – MotionProtect je bežični detektor pokreta za unutrašnju montažu, ima domet od 12 metara, a sposoban je i da ignoriše životinje i od prvog koraka prepozna čoveka. 
  • 1 x Detektor otvara/zatvaranja vrata ili prozora – DoorProtect. Bežični detektor otvaranja koji obaveštava o prvim znakovima upada prostorije pomoću razbijenih vrata ili prozora. Može se montirati na sve vrste vrata uključujući i ona koja imaju metalnu osnovu.
  • 1 x Daljinski upravljač sa panik dugmetom. SpaceControl je minijaturni daljinski upravljač koji kontroliše Ajax sigurnosni sistem sa udaljenosti do 1300 metara ukoliko nema većih prepreka. On omogućava da se aktivira ili deaktivira alarm, uključi noćni režim i uključi alarm.

Mogućnosti osnovnog AJAX paketa se mogu povećati povezivanjem dodatnih detektora požara, poplave, sigurnosnih kamera… Svi uređaji koji čine osnovni paket se mogu instalirati za 30 minuta. Detektori se povezuju na HUB (centralu) i podešavaju putem mobilne aplikacije, a zatim se montiraju na svoje nosače i željeno mesto. Nosači odnosno SmartBracket dolaze u setu. 

AJAX StarterKit je dostupan u crnoj i beloj boji!

StarterKit JE SNIŽEN 20%. UKOLIKO KUPITE StarterKit OSTVARUJETE PRAVO POPUSTA U VISINI OD 20% I NA SVE OSTALE AJAX KOMPONENTE!!!

Dodatne informacije

Povezivanje

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “AJAX StarterKit”