Ajax LifeQuality detektor za vlažnost/temp/CO2

43,000.00rsd

Bežični detektor za merenje kvaliteta vazduha. Sadrži 3 detektora: za vlažnost, temperaturu i uglen dioksid CO2. LED indikacija za status kvaliteta vazduha. Detaljna statistika kroz Ajax aplikacije. Nosač i baterije (2 x CR123A) uključeni u cenu detektora.

TEMPERATURA:

 • Opseg: 0°C do +50°C
 • Preciznost: ±0.2°C

VLAŽNOST:

 • Opseg: 0% do 100%
 • Preciznost: ±1.8%

CO2:

 • Opseg: od 400 do 5000 ppm
 • Preciznost: ±30 ppm ili ±3%
 • KOMPATIBILNOST: Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX 2
 • Domet/udaljenost od Hub-a: do 1700m
 • Boja kućišta: Belo ili crno kućište
 • Dimenziije: 77 x77 x 34.5 mm
 • Težina: 127 grama
 • Zaštita: IP150
 • Životni vek baterija: do 3  godine
 • Namena: Za unutrašnju montažu
BELA
CRNA
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
19 People watching this product now!
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Brands:
Proizvođač

Loš kvalitet vazduha ugrožava zdravlje i smanjuje produktivnost. Dokazano je da visoka koncentracija ugljen-dioksida (CO2) izaziva apatiju i pospanost i smanjuje sposobnost donošenja važnih odluka za više od 50%.

Ajax LifeQuality je pametni monitor kvaliteta vazduha sa senzorima temperature, vlažnosti i CO2 koji pomaže u proceni dinamike kvaliteta vazduha kod kuće, u kancelariji, na radnom mestu ili u bilo kom drugom prostoru. Korisnici dobijaju tačnost merenja medicinske klase, sveobuhvatne informacije u aplikaciji i scenarije automatizacije.

Ajax LifeQuality

LED indikator
Nema potrebe da otvarate Ajax aplikacije da biste utvrdili status kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru. LED svetli zeleno, žuto, crveno ili ljubičasto u zavisnosti od nivoa CO2. Sve što Vam treba je jedan dodir na logo detektora.

Senzor temperature i vlažnosti
SHT40 kompanije Sensirion je digitalni senzor švajcarskih programera. Osetljivi element je dizajniran da radi u teškim uslovima, kao što su industrijski objekti sa visokim rizikom od kondenzacije. SHT40 ima mehanizam za samodijagnozu i obezbeđuje tačnost od ±0,2°C za temperaturu i ±2% za vlažnost.

CO2 senzor
Sunrise by Senseair je optički NDIR senzor koji su dizajnirali švedski programeri. Meri ugljen-dioksid u vazduhu direktno bez upotrebe matematičkih modela. Sa prosečnom potrošnjom od 45 mA, senzor je energetski efikasan i garantuje minimum 15 godina merenja sa tačnošću od ±(30 + 3%) ppm.

Baterije
Dve unapred instalirane zamenljive baterije CR123A obezbeđuju do 3 godine trajanja baterije bez ponovnog punjenja detektora ili njegovog povezivanja na električnu mrežu.

SmartBracket
Montažna ploča je dizajnirana da lako pričvrsti uređaj na ravnu površinu bez rastavljanja kućišta. Ajax LifeQuality detektor se može ukloniti sa panela jednim potezom i poneti ga sa sobom. Ugrađeni akcelerometar obaveštava da li je detektor uklonjen sa montažne ploče ili je promenio svoj položaj.

Ajax LifeQuality
Povezivanje

Namena

Vrsta senzora

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa