Video Nadzor

FULL HD kompleti za video nadzor

FULL HD komplet za video nadzor

Full HD komplet za video nadzor dolazi sa unapred određenim brojem kamera: 2,4,6 ili 8 kamera. Ono što je interesantno, i što nas razlikuje od drugih, je što Vama dajemo mogućnost da birate tip kamere koju želite u svom kompletu – BULLET ili DOME. Recimo da se odlučite za komplet sa 4 kamere. Vi možete da izaberete da sve kamere budu bullet ili dome, ili dve bullet i dve dome, ili samo jedna dome i 3 bullet. Kombinaciju pravite sami. FULL HD kamere koje smo stavili u komplete imaju 2MP rezoluciju i jedne su od najtraženijih i najpopularnijih, kako kod korisnika tako i kod instalatera. Ne spadaju u najjeftinije 2MP kamere, a opet za veoma pristupačnu cenu pružaju veoma kvalitetnu sliku:

Pored kamera u kompletu se nalazi i snimač sa 4 ( DS-7104HGHI-F1/N ) ili 8 kanala ( DS-7108HGHI-F1/N ), kao i Western Digital hard disk Purple serije ( 1TB ili 2TB). Ovi modeli snimača mogu da snimaju u realnom vremenu sve kamere u HD i u Full HD rezoluciji. Uz snimač stiže i USB miš. Kapacitet diska zavisi od broja kamera u kompletu, kao i od njihove rezolucije. Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva u montaži video nadzora, mi smo u komplete sa 2 i 4 kamere stavili HDD od 1TB, dok se u kompletima sa 6 i 8 kamera nalazi HDD od 2TB.

  • napajanje za kamere jačine 5A. Jedno napajanje je dovoljno za dve kamere, pa zato u kompletima sa više od dve kamere imate i više napajanja.
  • razdelnik za napjanje 1-2. Jedan razdelnik je dovoljan za dve kamere, pa zato u kompletima sa više od dve kamere imate i više razdelnika.
  • gotovi, već spremni, kablovi za povezivanje kamere sa snimačem. U kompletima se nalazi RG59 koaksijalni kabel sa BNC (video) i DC (power) konektorima na oba kraja za jednostavno i brzo povezivanje kamere sa snimačem.

  • komplet sa 2 kamere – 2 x 20 metara kabela (UKUPNO 40 metara);
  • komplet sa 4 kamere – 3 x 20 metara i 1 x 50 metara kabela (UKUPNO 110 metara);
  • komplet sa 6 kamera – 4 x 20 metara i 2 x 50 metara kabela (UKUPNO 180 metara);
  • komplet sa 8 kamera – 5 x 20 metara i 3 x 50 metara kabela (UKUPNO 250 metara).

Ukoliko u objektu gde je namešten  sistem video nadzora imate pristup internetu, svaki FULL HD komplet za video nadzor Vam pruža mogućnost upravljanja i pregleda snimka na Vašem pametnom uređaju – telefonu ili tabletu. 

Pogledajte u nastavku koje komplete imamo u našoj ponudi. Svi kompleti imaju GARANCIJU OD 2 GODINE! Ako Vam nijedan komplet ne odgovara, KONTAKTIRAJTE NAS, pa da zajedno dođemo do najboljeg rešenja koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe!

 

Related Posts