ZKTeco asortiman pametnih brava omogućava Vam da kontrolišete svoja ulazna vrata sa tastaturom, RFID karticom, mobilnim telefonom, pa čak i otiskom prsta.
 
Pametne brave za vrata su dizajnirane da zaključavaju i otključavaju vrata kada primaju uputstva od ovlašćenog uređaja koristeći bežičnu tehnologiju, biometriju ili korišćenje tastature. Uz dodatnu pogodnost što nemate fizički ključ, pametne brave na Vašim vratima mogu se otključati putem pametnog telefona, otiska prsta ili tastature.
 
Pametne brave su otvorile potpuno nova vrata za sigurnost. Pošto svet postaje moderan i bežični, sasvim je prirodno okrenuti se pametnim bravama koje se mogu povezati sa pametnim telefonom i obavestiti vlasnika ko dolazi i odlazi i kada. Odličan je izbor za porodice, decu, kao i starije. Pametne brave dolaze sa aplikacijama za pametno zaključavanje koje se mogu koristiti kao virtuelni ključ. Virtuelni ključ se može deliti sa članovima porodice, prijateljima i ljudima kojima vlasnik veruje.

Nema potrebe da pravite više ključeva za svakoga, kao ni strah od gubitka ključeva usred pijace i zaglavljivanja na vratima. Sa pametnim bravama, ljudi mogu da se oproste od svih starih nevolja i problema sa ključevima. 

Приказани сви од укупно 3 резултата

Ezviz L2S pametna brava

42,630.00рсд
Brands:

GL300 pametna brava za staklena vrata

43,900.00рсд
Brands: