AUDIO INTERFONI omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su standardni dodatak stambenim zgradama i u sve više kuća, a glavni delovi audio interfona su pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik.

Prednost ovog sistema je povoljna cena, robusna izrada i moderan dizajn pozivnih tabloa. Pozivni tabloi su namenjeni za uzidnu montažu, čeoni panel je proizveden od otpornog eloksiranog aluminijuma, a kontakti na dugmićima su pravljeni da traju. Pričvršćenje čeonog panela pozivnog tabloa se vrši pomoću bezbednosnih šrafova.

Kod nas možete pronaći pojedinačne komponente audio interfona  ili se možete opredeliti za već neki od pripremljenih setova. Pripremljeni setovi Vam omogućavaju nabavku jednostavnog interfona koji sigurno radi. 

Приказани сви од укупно 4 резултата

Commax audio set DR-2GN i DP-2HPR

8,290.00рсд

Antivandal audio set: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicom. Instalacija je 1+n, a otvaranje kapije se izvodi dvožičnom instalacijom do prekidača slušalice. U set ulaze:
DR-2GN 1 kom i

DP-2HPR 1 kom.

Brands:

Commax audio set DR-2L i DP-2HPR

6,770.00рсд

Audio set: pozivni tablo za jedan stan ili lokal (unutrašnja montaža) koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicom. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata se izvodi dvožičnom instalacijom do prekidača slušalice. U setu se nalaze: 

  • plastična pozovna tabla DR-2L 1 kom 
  • DP-2HPR 1 kom.
Brands:

Commax audio set DR-2L i DP-LA01S i DP-LA01M

9,690.00рсд

Audio set za unutrašnju montažu: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicama. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata se izvodi sa bilo koje od dve slušalice. Slušalice se vezuju u interkom vezu i mogu pozivati jedna drugu. U set ulaze:
DR-2L 1 kom,

DP-LA01S 1 kom i

DP-LA01M 1 kom.

Brands:
9
comax audio setDP-LA01M

Commax DR-2GN i D-DP-LA01S i DP-LA01M

11,650.00рсд 10,650.00рсд

Antivandal audio set: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicama. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata se izvodi sa bilo koje od dve slušalice. Slušalice se vezuju u interkom vezu i mogu pozivati jedna drugu. 

SET SE SASTOJI OD:

  • DR-2GN pozivnog tabloa – 1 kom; 
  • DP-LA01S slušalice – 1 kom i 
  • DP-LA01M slušalice – 1 kom.
Brands: