ROGER TECHNOLOGY

Roger Technology je trenutno jedan od glavnih igrača na svetskom nivou u sektoru automatizacije kapija i automatskih barijera za stambene, komercijalne i industrijske sektore sa prisustvom u više od 100 zemalja  širom sveta. Kompanija osnovana 1981. godine od strane braće Florian jedna je od najinovativnijih i najproduktivnijih kompanija u kreiranju digitalnih BRUSHLESS tehnologija, relativnih totalnih digitalnih kontrolnih sistema i u industrijskoj proizvodnji primenjene mehanike. Proizvodni procesi u potpunosti se izvode u postrojenjima Mogliano Veneto (Treviso), a sve to sa velikom strašću i odlučnošću zahvaljujući radu italijanskog osoblja koje je visoko obučeno za kvalitet, brigu o proizvodu i kupcima.

Roger motori za kapije predstavljaju spoj vrhunske elektronike i mehanike, uklopljene u prelepi italijanski dizajn koji se odlikuje izuzetnim kvalitetom, tihim radom, dugim vekom trajanja i pristupačnom cenom koja se može uklopiti u prihvatljive i rentabilne investicije u kuću.

Kompanija proizvodi motore za klizne kapije, motore za krilne kapije, motore za segmentna vrata, automatske barijere, svu prateću opremu ( daljinski upravljači, signalne lampe, fotoćelije, antene, zupčaste letve…).

GARANCIJA NA ROGER PROIZVODE JE 24 MESECA!

Prikaz 1–15 od 50 rezultata

Roger Technology MONOS4/GO 24V KOMPLETAN SET motora

Original price was: 99,640.00rsd.Current price is: 89,680.00rsd.

Roger Technology MONOS4/GO 24V Brushless SET motora

Original price was: 90,720.00rsd.Current price is: 81,650.00rsd.

LED RGB traka za automatske rampe BIONIK 6

Original price was: 23,000.00rsd.Current price is: 14,250.00rsd.