COMUNELLO AUTOMATION

Comunello Automation je italijanska kompanija sa preko 50 godina iskustva u proizvodnji, jasnom međunarodnom vizijom zasnovanom na kvalitetnom dizajnu i revolucionarnoj tehnologiji i velikom posvećenošću tehničkoj podršci i brizi o krajnjim korisnicima.

Od 1965. godine svaki proizvod je 100% napravljen u Italiji u pogonu Comunello grupe koja je sastavljena od 4 divizije:

  • GATE DIVISION – širok spektar proizvodnje komponenti za klizne, konzolne, krilne kapije, kao i za industrijska vrata i kapije: točkovi, nosači, šine, šarke….
  • FRAME DIVISION – rešenja za spajanje, širenje i zatezanje profila…
  • FRAME AUTOMATION – visokokvalitetni elektromehanički pokretači za automatizaciju prozora, krovnih prozora i kupola, zavesa, roletni…

i, ona koja nas najviše zanima,

  • GATE AUTOMATION  koja je posvećena proizvodnji motora za klizne kapije, motora za krilne kapije, motora za garažna vrata, automatskih barijera i prateće opreme.

Comunello Automation proizvode odlikuju jasne, atraktivne linije sa jednostavnim izborom između dve boje koje odražavaju moderne trendove i ukuse: crna i bela. I na taj način se uklapaju u sve scenarije: bilo da se radi o industrijskim kapijama, kućnim rešenjima ili o kapijama koje se nalaze na ulazu u moderne zgrade i vile.

Kod nas možete pronaći motore za klizne kapije FORT, motore za krilne kapije serije RAM i ABACUS, motore za segmentna garažna vrata serije RAMPART, njihove robusne automatske parking rampe kao i prateću opremu.

GARANCIJA NA NJIHOVE PROIZVODE JE 3 GODINE!

Prikaz 1–15 od 26 rezultata

Comunello RAMPART 1000 motor za segmentna vrata

Original price was: 38,880.00rsd.Current price is: 28,650.00rsd.

Comunello RAMPART 600 motor za segmentna vrata

Original price was: 35,280.00rsd.Current price is: 25,770.00rsd.