CARDIN

Italijanska kompanija CARDIN se u industriji automatizacije nalazi još od 1974. godine i jedna je od retkih koja sve proizvodi u svojim pogonima u Italiji.

Cardin Elettronica je poznata po korišćenju najsavremenijih tehnologija veoma visokog kvaliteta, najkvalitetnijih i izdržljivih materijala za izradu svojih proizvoda koje čine: automatske rampe, motori za kapije, motori za garažna i segmentna vrata, robustni čuvari parkinga, potapajući stubovi, kao i dodatna oprema za automatizaciju (sigurnosne fotoćelije, daljinski upravljači, signalne lampe, radio prijemnici,…). 

Od 2011. godine Cardin je deo Riello Elettronica grupe koju danas čine 24 kompanije koje posluju širom sveta u nekoliko različitih oblasti. Cardin Elettronica  je zadužen za oblast automatizacije. 2014. kompanija kupuje TELCOMA kompaniju koja je takođe poznata po automatizaciji i od 2017. se svi proizvodi nalaze na tržištu pod brendom CARDIN. 

Kod nas možete pronaći automatske rampe CARDIN koje odlikuje profesionalna izrada, robustna kućišta od čelika i metala, brzina rada, čista efikasnost i odlične performanse. Spremne su za rad u ekstremnim okruženjima, sa vrlo malo održavanja uvek funkcionišu kao i prvog dana kada su instalirane. Idealne su za mesta gde je potreban intenzitet korišćenja i do 90%, a po odnosu cena/kvalitet/performanse spadaju među najbolje rampe na tržištu. Dužine ruke rampe zavise od modela rampe, ali mogu da budu od 3 do 8 metara dužine.

Ukoliko želite profesionalan proizvod, čjja je jedina mana što radi savršeno, CARDIN rampe su pravi izbor za Vas!

Приказ 1–16 од 22 резултата