effeff ASSA ABLOY

ASSA ABLOY je pionir u ovoj industriji i vodeći svetski brend u poslednjih 40 godina kao i vodeći proizvodjač u industriji bezbednosne tehnologije. Grupa je osnovana 1994. godine spajanjem švedske firme ASSA i finske firme Abloy. Od tada prerasta iz regionalne firme sa 4700 zaposlenih 1994. godine u međunarodnu grupu sa oko 48500 zaposlenih 2018. godine. Od svog nastajanja, ASSA ABLOY je povećala svoj operativni prihod za 7000%. 

ASSA ABLOY deluje na razvijenim tržištima i tržištima u nastajanju širom svieta, s vodećom pozicijom u većini Europe, Severne Amerike i regiji Azije i Pacifika. Grupacija posluje u preko 70 zemalja širom sveta.

Kupovinom Nemačke kompanije effeff 1999. godine zauzimaju dobar deo tržišta elektromehaničkog zaključavanja, dok su 2000. preko noći postali vodeća kompanija na tržištu zaključavanja kupovinom brendova kao što su Yale, Tesa, Union.  

U brzorastućem segmentu zaštite, Grupa je bez premca prisutna u područjima poput kontrole pristupa, identifikacijske tehnologije, ulazne automatizacije i sigurnosti hotela.

Приказани сви од укупно 3 резултата